klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

In stock

Baby body met langen mouwen zelf ontwerpen

1. Kies je ontwerp

1. Kies je ontwerp Veranderen

Kiezen
- Upload je eigen design -
  Afbeelding   Logo

2. Tekst toevoegen Veranderen

Positie in opdrukgebied

2. Kies je product

Kies je product

3. Kies je product Veranderen

Maat kiezen
€ 12,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levering: 3 - 5 Werkdagen

Baby body met langen mouwen van Sonar


De zachte baby body's van sonar met lange mouwen is gemaakt van huidvriendelijk katoen. De schattige baby body heeft praktische drukknopen voor het eenvoudig uit en aan doen. Tevens is de ronde hals van een elastische materiaal.

De baby body's zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het is een populaire cadeautip voor pasgeboren baby's en kan bedrukt worden met lieve of grappige motieven en uiteraard ook gepersonaliseerd worden met eigen tekst of logo.

Controleer goed de maattabel voor de juiste maat voordat u besteld.

Kwaliteit: 100% gekamd katoen en voorbehandeld tegen krimpen.

Maattabel


56 62 68 74 80
Breedte in mm: 230 240 240 260 275
Hoogte in mm: 355 395 425 465 490
In handel en productie bestaat een gebruikelijke tolerantie van +/- 5%

Het individuele geschenk voor baby' s

Zolang ze klein zijn, zijn ze bijzonder schattig. Veel ouders houden ervan om hun kinderen uit te rusten met persoonlijke babylichamen, omdat het hebben van hun eigen ontwerp het saaie stuk textiel tot een grappig alternatief maakt. Het Baby Body biedt vele mogelijkheden om het zelf te doen. Het is niet moeilijk om je eigen motieven te maken, maar de Baby Body Designer of een Baby Body Configurator maakt het nog gemakkelijker om het gewenste motief op de Baby Body te creëren.


Creatieve babylichamen met originele ideeën

Ontwerp creatieve patronen, logo' s, slogans of kleurcombinaties en laat je fantasie de vrije loop. Individueel of origineel, je hebt het in eigen handen. Jezelf ontwerpen is niet alleen leuk, maar ook een ideale basis om anderen gelukkig te maken. Heeft u nog de juiste gave nodig voor uw volgende verjaardag of doop? Dan moet u een baby bodysuit bedrukt hebben, ontworpen door uzelf en betoverd met dit textiel.


Uw eigen ontwerpen online printen is nog nooit zo eenvoudig geweest

Of u nu uw eigen babylichaam wilt bedrukken, de Baby Body Creator wilt gebruiken of het ontwerp van uw motieven wilt ondersteunen met online oplossingen, u zult zich al snel realiseren dat er bijna onbeperkte mogelijkheden zijn om het babylichaam te laten bedrukken. Veel consumenten vallen online terug op de print omdat dit de meest handige variant is. Wie online wil ontwerpen of het ontwerp online wil maken, kan profiteren van gebruiksvriendelijke hulpmiddelen die het nog gemakkelijker maken om een babylichaam te laten bedrukken. Goedkoop in de drukprijs, het is zeker de moeite waard om de motieven zelf te willen maken. U kunt het motief personaliseren en een gezegde of foto van het kind of de ouder toevoegen. Steeds meer mensen maken gebruik van deze optie om hun baby bodyprints te laten afdrukken.