klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

In stock

Baby slabbetje zelf ontwerpen (1)

1. Kies je ontwerp

1. Kies je ontwerp Veranderen

Kiezen
- Upload je eigen design -
  Afbeelding   Logo

2. Tekst toevoegen Veranderen

Positie in opdrukgebied

2. Kies je product

Kies je product

3. Kies je product Veranderen

Maat kiezen
€ 10,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levering: 3 - 5 Werkdagen

Baby slabbetje van Sonar


Met het slabbetje van Sonar kan niks meer verkeerd gaan bij de eerste maaltijd. De praktische klittenband sluiting is voor het eenvoudig uit en aan doen van het slabbetje

De slabbetjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Het is een populaire cadeautip voor pasgeboren baby's en kan bedrukt worden met lieve of grappige motieven en uiteraard ook gepersonaliseerd worden met eigen tekst of logo.

Meer informatie over de grootte/afmetingen van het slabbetje vind je bij de maattabel.

Kwaliteit: 100% gekamd katoen en voorbehandeld tegen krimpen.

Maattabel


Eenheidsmaten
Breedte in mm: 210
Hoogte in mm: 280
In handel en productie bestaat een gebruikelijke tolerantie van +/- 5%

Klanten recensies Baby slabbetje zelf ontwerpen

1 Recensie 4,0/5

28-05-2013  van  S.N.

Slabbetje ziet er goed uit. Ik ben benieuwd hoe de opdruk het houdt m.b.t. het wassen van het slabbetje.

Baby Bib ontwerp door uzelf

De eerste levensjaren van de kinderen zijn meestal de meest opwindende voor ouders. De kleintjes ontdekken de wijde wereld met grote ogen. De motorische functie ontwikkelt zich. Een baby slabbetje is handig zodat je tijdens het eten iets kan missen. Het beschermt de kleding als de voedselopname niet goed werkt. Shirtcity heeft de Baby Bib Configurator voor u klaar. Hiermee kunt u kleding ontwerpen die niet van het rek af komt en kunt u afdrukken.


Zelf motieven maken is de nieuwe trend op het World Wide Web

Steeds meer mensen ontwerpen online t-shirts, truien en andere kleding. U kunt ook een babybib printen. Ze leven niet alleen hun creativiteit uit, maar leggen ook accenten. Omdat de functie van kleding veel meer inhoudt dan alleen het verwarmen van het lichaam. Maak ook een statement door het maken en ontwerpen van een babybib. Teksten, afbeeldingen en logo's kunnen eenvoudig worden geïntegreerd. Een dergelijk kledingstuk is ook geschikt als cadeau. 100% gekamd katoen staat voor duurzame kwaliteit en is allesbehalve goedkoop.


Een op maat ontworpen slabbetje maken

Met de Baby Bib Creator kun je een mooi kledingstuk maken dat je zelf kunt maken en gebruiken in het dagelijks leven. Je hebt geen kleermakers- of specialistische kennis nodig. Zelfs printen met medial tools is aan de orde van de dag. Met Shirtcity kun je met enkele muisklikken en toetsaanslagen een baby-bibdesigner worden. Je hebt alles wat je nodig hebt: creativiteit en een idee zijn genoeg om een baby slabbetje te creëren of je eigen slabber te maken. Kies uit honderden ontwerpen of kies uw eigen logo. U kunt een tekst toevoegen als u een print online bestelt. Natuurlijk bepaalt u als een professionele modeontwerper de kleur, grootte en druktechniek. Shirtcity zal de rest voor u doen. Alle modellen zijn uitgerust met een klittenbandsluiting met tone-in-tone klittenbandsluiting die snel in- en uitzetten mogelijk maakt. De artikelen van Shirtcity zijn voorbehandeld en behouden hun kleur na enkele wasbeurten. Dat zie je: Het is de moeite waard om een ontwerp online te laten maken.

Aanmelden