klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Beroepen Mokken


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...20

Klanten recensies Recensies

14 Recensies 4,1/5

04-10-2017  van  M.D.

Mooie stof, prachtige opdruk. Zoveel kleurkeuze en zoveel opdrukkeuze. Geweldig

03-08-2017  van  G.W.

Leuk shirt, goede opdruk.
Kwaliteit moet zich nog bewijzen.

16-02-2017  van  S.M.

De kwaliteit tussen de stof van de t-shirts verbaast me, dit omdat de prijs van de t-shirts identiek zijn. Ook vind ik het jammer dat deze niet in een droger kunnen. Het is mij onduidelijk of dit vanwege de opdruk of de krimp is.
Ik kan nog niets zeggen van de kwaliteit op langere termijn. Dit omdat de t-shirts nog geen meerdere wasbeurten ondergaan hebben.

Meer weergeven

"Beroepen": bekers voor elk beroep

Bent u moe of verveeld van uw dagelijkse werk? Dan is het tijd om dat te veranderen! Bij Shirtcity vindt u koele en geschikte bekers voor u en uw vrienden! Begin de dag met een mooie en bijzondere professionele beker en kijk uit naar je werk! De werkbekers kunnen ook worden gegeven aan vrienden, kennissen, collega's of buren. Geef iemand een speciale verrassing. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld speciale bekers voor architecten: Architect Mugs. Het maakt niet uit voor welke klus je de beker wilt hebben, bij Shirtcity vind je precies het product dat je nodig hebt. De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en met tal van motieven.


Er zijn hier meer bekers

De reeks van populaire en speciale bekers is onuitputtelijk bij Shirtcity. Overtuig uzelf van de unieke kwaliteit en robuustheid van de artikelen! In deze categorie kunt u vele bekers voor fitnesstrainers ontdekken: Fitnesstrainer Mugs. Met een mooie fitnesstrainer beker kun je jezelf elke ochtend motiveren om meer te sporten! Natuurlijk kunnen de bekers ook worden weggegeven aan mensen die weinig met de beroepen te maken hebben. Hier zie je verschillende bekers voor fotografen: Fotokopjes. Bij Shirtcity kun je je eigen bekers ontwerpen en ze voor jezelf houden of weggeven! De vele motieven, zegswijzen en kleuren maken uw beker uniek en buitengewoon. De schrilte vergeet de journalisten niet! Kijk rond in deze categorie en kies de juiste journalist mok voor u of uw vrienden: Bekers voor journalisten.

Aanmelden