klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Beroepen T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...25

Klanten recensies Recensies

14 Recensies 4,1/5

04-10-2017  van  M.D.

Mooie stof, prachtige opdruk. Zoveel kleurkeuze en zoveel opdrukkeuze. Geweldig

03-08-2017  van  G.W.

Leuk shirt, goede opdruk.
Kwaliteit moet zich nog bewijzen.

16-02-2017  van  S.M.

De kwaliteit tussen de stof van de t-shirts verbaast me, dit omdat de prijs van de t-shirts identiek zijn. Ook vind ik het jammer dat deze niet in een droger kunnen. Het is mij onduidelijk of dit vanwege de opdruk of de krimp is.
Ik kan nog niets zeggen van de kwaliteit op langere termijn. Dit omdat de t-shirts nog geen meerdere wasbeurten ondergaan hebben.

Meer weergeven

Toon wat u doet - Professionele T-shirts

Je houdt van je werk, dan moet je het laten zien, bijvoorbeeld met een grappig gezegde op een T-shirt. Populaire uitspraken zijn bijvoorbeeld"Garbageman on duty","Engine drivers mogen dat doen" of "Garbageman, want superheld is geen erkend beroep". Kies gewoon de zin die het beste bij u en uw beroep past. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om beroepen T-shirts aan te passen aan uw wensen. Heel snel vindt u geweldige verpleegster T-shirts met een grappig motief, u kunt ze zelf kopen of weggeven aan vrienden en kennissen. Natuurlijk zullen uw collega's ook blij zijn met bakkers polo shirts of t-shirts. Onze shirts van hoge kwaliteit worden gekenmerkt door een hoge kleur- en vormstabiliteit. Overigens, als u wilt kunt u of uw vrienden individuele T-shirts ontwerpen voor elk vak. Een grote selectie motieven en slogans vindt u op onze websites en natuurlijk ook op internet.


Creëer uw eigen T-shirts eenvoudig en snel

U kunt een leuke beroep t-shirt ontwerpen voor bijna elk vakgebied, de mogelijkheden zijn enorm breed. Laat u inspireren door onze vele slogans en motieven, u vindt er ook diverse andere ideeën op het web. Gewoon een paar klikken en je maakt grappige politie T-shirts voor je vriend of vriendin. De kleuren en maten van de shirts kunnen ook individueel worden aangepast. Of het nu gaat om boer of architect in truien met capuchon of shirts met motieven, iedereen toont zijn persoonlijke professionele voorkeuren. Sprekingen en motieven voor elk vakgebied stellen u in staat om uw creativiteit vrij te ontwikkelen. Of het nu voor vrienden, kennissen of collega's is er altijd reden voor een leuk grappig shirt als cadeau. Om een T-shirt te ontwerpen, selecteert u eerst de juiste maat, geslacht en kleur. Daarna heb je de kans om je eigen zegswijzen en motieven toe te voegen. Binnen een zeer kort tijdsbestek kunt u gemakkelijk meerdere shirts ontwerpen voor verschillende beroepen. Wacht niet langer en creëer vandaag nog geweldige T-shirts voor uw familie of vrienden.

Aanmelden