klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

In stock

Cap zelf ontwerpen (8)

1. Kies je ontwerp

1. Kies je ontwerp Veranderen

Kiezen
- Upload je eigen design -
  Afbeelding   Logo

2. Tekst toevoegen Veranderen

Positie in opdrukgebied

2. Kies je product

Kies je product

3. Kies je product Veranderen

Maat kiezen
€ 13,55
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levering: 3 - 5 Werkdagen

Cap van Myrtle Beach


De pet van Myrtle Beach is sportief en modieus. Het brede schild van de honkbalkap beschermt het gezicht tegen sterke zonnestralen. De kleine gaatjes maken deze pet zeer ademend. De kapgrootte kan individueel worden aangepast met een klittenbandsluiting.

Passend bij de sportkleding of jeans in het dagelijks leven, zal je eigen ontworpen honkbalkap een echte blikvanger zijn.

Voor meer informatie over de maat verwijzen wij je naar de maattabel.

Kwaliteit: 100% katoen.

Maattabel


Eenheidsmaten
Breedte in mm: 290
Hoogte in mm: 150
In handel en productie bestaat een gebruikelijke tolerantie van +/- 5%

Klanten recensies Cap zelf ontwerpen

8 Recensies 4,0/5

21-01-2018  van  J.K.

Aantal sterren spreekt voor zich.

18-09-2017  van  J.K.

Net product dat mooi bewerkt is.

05-04-2017  van  M.L.

Goed kijken of wat je wilt ook wel kan,wat wij wilden kon niet,staat slecht aangegeven op de website,ik had al betaald en dan krijg je een mailtje dat dat niet kan!!

Meer weergeven

Het basisproduct voor zelfontworpen

De honkbalkap van het merk Myrtle Beach biedt u veel ruimte voor het ontwerpen met de baseballpotconfigurator. De kap is zeer comfortabel te dragen en biedt u dankzij de brede afscherming een betrouwbare bescherming tegen zonnestralen of regendruppels. Kleine ventilatiegaten aan de zijkant zorgen ervoor dat de honkbalkap zeer goed ademend is. De maat kan individueel worden aangepast met een klittenbandsluiting. De baseballpet is gemaakt van 100% katoen. Meer informatie over de afmetingen van het product vindt u in de aangrenzende tabel met afmetingen.


Afdrukken van de honkbalkap met de baseballpetontwerper

Ontwerp uw hoofddeksel online met Baseball Cap Creator en print het zelf af. U heeft de keuze tussen het bedrukken van de baseballdop met onze geprefabriceerde motieven of het ontwerpen met uw eigen individuele ontwerp door de motieven zelf te maken. De baseballpet is eenvoudig online te maken en online te ontwerpen. Wanneer u de baseballpet maakt, kies dan een van de 13 kleuren en print uw favoriete ontwerp online. Het maken van het zelf is in - en wij bieden u een goedkoop product dat niettemin overtuigt door zijn hoge kwaliteit en ziet er zeer aantrekkelijk uit.