klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Chemicus T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 23,95 € 12,00

Klanten recensies Recensies

3 Recensies 4,3/5

astrid c.
05-12-2017
"T-shirt is van goed kwaliteit en de bedrukking zit precies zoals verwacht"
Erie V.
25-05-2015
"Het shirt en opdruk zijn van prima kwaliteit. Leuk dat je de kleur, grootte van de opdruk en het model van het shirt zelf kan kiezen. ziet er na een paar keer wassen nog prima uit."
P. B.
18-12-2014
"het product voldoet aan mijn verwachtingen (kleur, kwaliteit) "

Chemistische T-shirts voor Nerds en onderzoekers

Bent u een echte chemie nerd of bent u enkel geïnteresseerd in verschillende experimenten? Laat dan de wereld uw favoriete hobby zien met één van onze stijlvolle t-shirts voor chemici. Testbuizen en chemische elementen produceren verbazingwekkend stijlvolle T-shirtontwerpen en zijn al sinds de TV-serie Theorie van De Big Bang. Bovendien kunnen onze T-shirts een cool leerhulpmiddel zijn, bijvoorbeeld als u kiest voor een van de modellen met een periodieke tafel aan de voorkant, zult u nooit meer één van de elementen vergeten. Shirtcity voor apothekers T-shirts voor mannen en vrouwen, die overtuigen met een uitstekend draagcomfort en een eersteklas materiaalkwaliteit. Als u ook uw nakomelingen in een echte chemie nerd wilt veranderen, bekijk dan onze rompers.


T-shirts met verschillende beroepen

Omdat werk een groot deel van haar leven in beslag neemt, kunnen we haar een eigen T-shirt geven. Met een beetje humor en grappige spreuken kan stress ook veel beter verwerkt worden. Bekijk onze humoristische bureau t-shirts en werk t-shirts. Ons aanbod wordt aangevuld met bouwterrein shirts met lange mouwen en architect T-shirts, zodat tal van beroepen gedekt worden. Als uw beroep niet op de lijst staat, kunt u eenvoudig uw eigen T-shirt maken. U hoeft geen voorkennis te hebben. Onze editor is zeer gebruiksvriendelijk. Het kan online gebruikt worden op onze website. Zodra het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet, kunt u elke hoeveelheid bestellen. Wij leveren het afgewerkte t-shirt comfortabel aan uw huis. Natuurlijk kunt u ook op andere kleding zoals slabben, tanktops of pullovers printen, zodat de mogelijkheden onbeperkt zijn.