klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Duiken T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in

Klanten recensies Recensies

4 Recensies 4,3/5

Agnes G.
06-05-2018
"De levering is perfect verlopen, de maatvoering heel goed afgestemd op de bouw van de Europese mannen, contacten over de voortgang van de bestelling ook heel fijn. Helaas ook hier geen wasmachine-geschikte opdruk. Handwas is niet meer van deze tijd, mensen hebben gewoon geen tijd voor. "
Jan C.
27-12-2016
"Snel geleverd en goed kwaliteit"
John G.
23-08-2016
"zeer goed"
Meer weergeven

Duiken T-shirts voor hobbyduikers en professionele duikers

Aandacht, hobby en professionele duikers! Bij Shirtcity vindt u nu de bijpassende T-shirts voor uw hobby. Verheugt u zich op adembenemende motieven van duikers die zich met grappige motieven over duiken en de zee in de diepste grotten of op T-shirts begeven. Zo zijn T-shirts met duikbril en snorkel op de borst de perfecte metgezellen voor uw volgende strandvakantie. Maar ook duikinstructeurs kunnen zich een klein mondknevel met de shirts veroorloven. Daarnaast zijn er veel toppen die ook de bewoners van de zee vieren met haaien en octopussen. Wereldwijd zullen reizigers, avonturiers en surfers net zoveel van de duik T-shirts houden als echte duikers. In Shirtcity vindt u modellen voor zowel vrouwen en mannen als voor kinderen. Zo kunt u de hele familie aankleden met onze coole duikshirts. De T-shirts zijn gemaakt van zachte, comfortabele stof en hebben een geweldige afwerking, zodat je je vrienden er lang op kunt zien.


Ontwerp uw eigen T-shirts voor duiken

Iedereen heeft een ander idee van het perfecte T-shirt. Daarom biedt Shirtcity u niet alleen de mogelijkheid om veel kant-en-klare modellen te bestellen. U kunt ook uw eigen individuele T-shirt maken. Dit kan direct in onze online shop worden gedaan door een T-shirt in uw favoriete kleur te kiezen en vervolgens uw ontwerp te uploaden. Daarna kunt u een grappige slogan toevoegen en een druktechniek kiezen. Als u tevreden bent met uw creatie, kunt u het shirt bestellen. Binnenkort houdt u een echt uniek exemplaar in uw handen. Aangezien u er toch al bent, moet u eens kijken naar de rest van het assortiment. Wij bieden bijvoorbeeld tal van sportieve T-shirts aan. Als u graag veel tijd in de frisse lucht doorbrengt, kunnen onze fietsen t-shirts voor u geschikt zijn. Voetbalfans zullen hun geld verdienen met onze T-Shirts van het Europees kampioenschap. We dragen ook handbal truien met capuchon en karate polo shirts.