klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Eten Caps


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...8

Klanten recensies Recensies

13 Recensies 3,8/5

22-11-2017  van  E.d.

Het shirt lijkt goed van kwaliteit. Print is duidelijk. Het valt alleen wel klein.

16-02-2017  van  S.M.

De kwaliteit tussen de stof van de t-shirts verbaast me, dit omdat de prijs van de t-shirts identiek zijn. Ook vind ik het jammer dat deze niet in een droger kunnen. Het is mij onduidelijk of dit vanwege de opdruk of de krimp is.
Ik kan nog niets zeggen van de kwaliteit op langere termijn. Dit omdat de t-shirts nog geen meerdere wasbeurten ondergaan hebben.

24-10-2016  van  B.v.

erg leuke trui

Meer weergeven

Eet baseball caps met uw favoriete voedsel

U bent een echte zoete tand en kunt niet genoeg krijgen van uw favoriete eten? Dan ben je op de juiste plaats bij Shirtcity. De leuke food honkbal caps zijn echte mode statements die u toelaten om de wereld te vertellen wat je houdt van eten. De caps zijn versierd met allerlei lekkernijen. U kunt hier bijvoorbeeld koele Pizza Baseball Caps of BBQ Baseball Caps vinden. Maar de stijlvolle caps zijn ook versierd met zoete taarten en cupcakes, exotische sushi en typisch Duits brood. Met hun brede scherm zijn ze ook een succesvolle zonwering. Shirtcity's Essen Baseball Caps zijn gemaakt voor casual en urban looks. Gecombineerd met een gebruikte spijkerbroek, een geweldig print shirt van Shirtcity en een capuchon zorgt dit voor een trendy look.


Ontwerp uw eigen honkbalcaps en t-shirts

Voedsel is een onderwerp dat veel mensen beweegt. Wij bij Shirtcity weten dat ook. Daarom bieden wij een breed assortiment kleding bedrukt met etenswaren en dranken. U kunt hier bijvoorbeeld groente T-shirts en koffie-T-shirts bestellen. Als uw favoriete eten niet vertegenwoordigd is, kunt u ook uw eigen T-shirt of baseball cap ontwerpen. Daarvoor hoef je geen ontwerper te zijn. Shirtcity biedt u de benodigde materialen en gereedschappen. Kies eerst de cap of t-shirt in de gewenste kleur en maat. Nu upload je je eigen ontwerp. Daarna kunt u een grappige tekst toevoegen. Nu hoeft u alleen nog maar het T-shirt te bestellen en te wachten tot het door Shirtcity geprint en bij u afgeleverd wordt. Deze individuele shirts en caps zijn ook verkrijgbaar als cadeau.

Aanmelden