klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Eten & Drinken T-shirts


1234...23

Klanten recensies Recensies

33 Recensies 4,2/5

Linda H.
01-11-2019
"Leuk shirt, print had iets meer op mogen vallen, maar komt misschien wel door de kleur die gekozen is. Valt klein uit, en is wat aan de korte kant. "
Nico G.
08-10-2019
"Opdruk staat scheef op 't shirt!
XL is aan de grote kant, verdeleken met andere producenten. "
Fred d.
25-08-2019
"Precies zoals voorbeeld"
Meer weergeven

Food & Drink T-shirts voor fijnproevers en hobbykoks

Heerlijke burgers, fruitige smoothies en zoete snoepjes bruisen altijd in je hoofd? Bekijk dan de creatieve Food & Drink T-shirts van Shirtcity. Als eten een van uw favoriete hobby's is, zijn deze toppen de perfecte metgezellen voor u. Zelfs bij het zien van deze T-shirts zullen sommige mensen hun mond water geven. De shirts zijn versierd met heerlijke pizza' s, goed gevulde bier- en wijnglazen of kleurrijke cupcakes, zodat er geen culinaire verlangens meer overblijven. Jammer dat je de T-shirts niet direct kunt eten. Naast veel T-shirts met heerlijk eten zijn er ook T-shirts voor alle hobbykoks en barbecue meesters. Met de Chef T-Shirts laat u iedereen zien die in de keuken de leiding heeft. De ontworpen keukenschorten zijn ook perfect geschikt voor thuiskookpannen. Met de BBQ hoodies kunt u uw vaardigheden bewijzen op de volgende barbecue partij of gewoon uw liefde voor gegrilde worsten laten zien.

Eten & Drinken T-shirts en vele andere T-shirts

Bij Shirtcity kun je T-shirts verwachten met als thema eten en drinken voor mannen en vrouwen. Wij bieden een breed scala aan verschillende kleuren en maten, zodat u zeker het juiste model voor u zult vinden. U kunt ook t-shirts bestellen voor kinderen en toppen met vele andere ontwerpen. Shirtcity biedt bijvoorbeeld coole films, series en evolutionaire T-shirts. Kijk rond en ontdek de mogelijkheden. Als alternatief voor een T-shirt kunt u kiezen voor een trui, een schort, een poloshirt of een tas met motief over het thema eten en drinken. U bent ook welkom om uw eigen t-shirt te ontwerpen. Wij bieden u tal van T-shirt blanks aan, die u kunt bedrukken met uw gewenste motief en een slogan naar keuze. Zo kunt u snel ontwerper worden en een individueel T-shirt voor u laten maken dat niemand anders heeft.