klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Eten & Drinken T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 21,95 € 10,00
1234...22

Klanten recensies Recensies

65 Recensies 3,9/5

George B.
26-09-2018
"Snelle levering maar de kwaliteit van het T-shirt en drukwerk is erg slecht. De vermeldde maten vallen ook kleiner uit in echt."
H L.
06-09-2018
"Mooie kleur, logo netjes geplaatst."
Paul W.
04-09-2018
"prima shirt"
Meer weergeven

Food & Drink T-shirts voor fijnproevers en hobbykoks

Heerlijke burgers, fruitige smoothies en zoete snoepjes bruisen altijd in je hoofd? Bekijk dan de creatieve Food & Drink T-shirts van Shirtcity. Als eten een van uw favoriete hobby's is, zijn deze toppen de perfecte metgezellen voor u. Zelfs bij het zien van deze T-shirts zullen sommige mensen hun mond water geven. De shirts zijn versierd met heerlijke pizza' s, goed gevulde bier- en wijnglazen of kleurrijke cupcakes, zodat er geen culinaire verlangens meer overblijven. Jammer dat je de T-shirts niet direct kunt eten. Naast veel T-shirts met heerlijk eten zijn er ook T-shirts voor alle hobbykoks en barbecue meesters. Met de Chef T-Shirts laat u iedereen zien die in de keuken de leiding heeft. De ontworpen keukenschorten zijn ook perfect geschikt voor thuiskookpannen. Met de BBQ hoodies kunt u uw vaardigheden bewijzen op de volgende barbecue partij of gewoon uw liefde voor gegrilde worsten laten zien.

Eten & Drinken T-shirts en vele andere T-shirts

Bij Shirtcity kun je T-shirts verwachten met als thema eten en drinken voor mannen en vrouwen. Wij bieden een breed scala aan verschillende kleuren en maten, zodat u zeker het juiste model voor u zult vinden. U kunt ook t-shirts bestellen voor kinderen en toppen met vele andere ontwerpen. Shirtcity biedt bijvoorbeeld coole films, series en evolutionaire T-shirts. Kijk rond en ontdek de mogelijkheden. Als alternatief voor een T-shirt kunt u kiezen voor een trui, een schort, een poloshirt of een tas met motief over het thema eten en drinken. U bent ook welkom om uw eigen t-shirt te ontwerpen. Wij bieden u tal van T-shirt blanks aan, die u kunt bedrukken met uw gewenste motief en een slogan naar keuze. Zo kunt u snel ontwerper worden en een individueel T-shirt voor u laten maken dat niemand anders heeft.