klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Flora & Fauna Caps


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...52

Klanten recensies Recensies

173 Recensies 4,0/5

13-01-2018  van  M.S.

Zeer goede kwaliteit shirt opdruk en mooie kleuren. Let op maten vallen klein uit. Dames xxl is maat 40-42.

26-12-2017  van  J.E.

Het is een mooi shirt, je moet echt goed kijken naar wat voor shirt je kiest sommige vallen groot uit sommige super klein, ik heb 2 shirts moeten betalen en allebei waren ze te groot en te klein. Helaas.. en omdat het bedrukt is kan je het niet terug sturen. Dus teveel uitgegeven dat vind ik super jammer.

21-12-2017  van  F.d.

Prima aflevering. Kleurvastheid moet nog ervaren worden...

Meer weergeven

Dieren & Natuur honkbal kappen in grote bandbreedte ontdekken

In de natuur is elk ding verbonden met een ander. In deze cyclus heeft de mens de verantwoordelijkheid om flora en fauna zoveel mogelijk te beschermen. Natuurliefhebbers en milieuactivisten houden van de creatieve Animals & Nature Baseball Caps van Shirtcity omdat ze hun passie tot het punt brengen. Ook ambitieuze wandelaars en klimmers zullen genieten van een honkbalkap met bos- of bergmotieven. Woont u veganistisch, heeft u een moestuin of houdt u van kamperen? Bestel dan caps met bijpassende prints van ons! Geef onze caps, die je kunt ontwerpen zoals jij wilt, weg aan je vrienden en familie. Bijvoorbeeld, een hond eigenaar is blij over onze honden Caps en een kattenliefhebber is blij over katten Caps in veel originele ontwerpen. Bij Shirtcity kunt u kiezen uit verschillende prints en spreuken of uw eigen ontwerpen uploaden. Dankzij onze moderne drukprocessen zijn wij in staat om een waarheidsgetrouwe weergave van uw gewenste motief te produceren.


Bestel caps en kleding met dier- en natuurmotieven bij Shirtcity

Onze textielontwerpen zijn net zo gevarieerd als de natuur zelf! Vind bij ons hoogwaardige dieren & natuur baseball caps, shirts met lange mouwen of hoodies in verschillende kleuren, sneden en maten. Of cap of shirt - veel van onze producten zijn gemaakt van 100% katoen of hebben een hoog aandeel van dit natuurlijke materiaal. Daarom zijn ze heerlijk ademend en behouden ze zelfs na vele wasbeurten hun geweldige uiterlijk. Bent u op zoek naar een cadeau voor een vriend die naar Australië of Canada reist? Bestel dan een van onze eersteklas Koala Bear shirts met lange mouwen of een shirt met lange mouwen als cadeautje! Een ideale accessoire voor een Afrikaanse safari is een antilope baseballdop die je beschermt tegen de zon en wind. Kinderen die gefascineerd zijn door prehistorische tijden maken een grote vreugde met een cap die een vliegende dinosaurus laat zien.