klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Geek Baby rompers


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
12

Klanten recensies Recensies

46 Recensies 4,1/5

Hanneke R.
21-12-2018
"zag er uit zoals op de foto"
Dieter M.
30-09-2018
"Product snel geleverd. Kwaliteit is goed. Persoonlijk prefereer ik Bpost tov DPD voor leveringen maar als dat het enige minpunt is... Top! "
Meryem T.
21-05-2018
"Ziet er goed uit. Ben nu benieuwd naar de kwaliteit van shirt en opdruk. Hoe het zich houdt na wassen."
Meer weergeven

Geek: Baby rompers voor jonge Nerds

Verdenkt u de baby's een echte geek? Kleed dan je nakomelingen aan in één van Shirtcity's leuke Geek Baby rompers. De verschillende modellen inspireren met nerdy motieven en grappige spreuken. Met name onderwerpen als wetenschap of videospelletjes worden gebruikt. De Geek Baby rompers maken niet alleen indruk met hun humoristische ontwerpen, maar ook met een hoog comfortniveau, zodat de kleintjes zich echt thuis voelen. Wilt u graag met uw kinderen rondlopen in een partnerlook, bekijk dan ook onze nerd sweatshirts en geek t-shirts. In het uitgebreide assortiment bij Shirtcity is er zeker iets voor u te vinden.

Creëer je eigen baby rompers

 De baby rompers met geek design zijn veelzijdige metgezellen die uw kind bij bijna elke gelegenheid kan dragen. U kunt ze bestellen voor uw eigen nakomelingen of andere trotse ouders gelukkig maken. Onze rompers zijn bijvoorbeeld een uitstekend cadeau-idee voor geboorte. Hoe zit het met een van onze wiskunde humor rompers? Maar volwassen verjaardagskinderen genieten ook van een cadeautje in de online shop van Shirtcity. Met een van onze hippie sweatshirts kunt u er zeker van zijn dat u één of twee van uw vrienden bevalt. U bent welkom om uw geschenk aan te passen door uw eigen t-shirt of sweatshirt te ontwerpen. Het werkt heel eenvoudig. U kiest gewoon een top bij Shirtcity en uploadt uw gewenste ontwerp. Nu kunt u een grappige tekst of uw naam toevoegen. Shirtcity produceert uw T-shirt met behulp van de modernste drukprocessen en levert een uniek kledingstuk van hoge kwaliteit comfortabel thuis. Overtuig jezelf en creëer je eigen geek t-shirt of baby romper pak met geek design!