klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Grappig Baby rompers


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 21,95 € 10,00
1234...13

Klanten recensies Recensies

436 Recensies 4,0/5

Marjolein K.
14-10-2018
"Kwaliteit van de katoen lijkt me goed."
Peter v.
10-10-2018
"Smiley Face ,leuk alleen de shirts vallen klein Xl is Small een kindermaat dus.Advies is doe er iets aan ,anders bestel ik niet meer bij jullie.

mvg,

***"
Nicolette W.
05-10-2018
"Leuk.
Al ben ik benieuwd hoe de afbeelding blijft zitten met wassen."
Meer weergeven

Humor baby romper pak met grappige motieven en gezegden

Wilt u geen saaie babypakje dragen en geeft u uw nakomelingen liever een individuele look? De humor baby rompers van Shirtcity zijn een geweldig alternatief! Grappig gezegden en grappige motieven geven de rompers dat bepaalde iets en maken ze tot een succesvolle blikvanger. Dit zal het makkelijker maken voor u om met andere ouders te praten en ze lachen. De humor baby raffers stoppen niet bij elk onderwerp. Spelletjes ten koste van politiek, televisie, familie en sport doen de volwassenen glimlachen. Bovendien zijn de rompers heerlijk comfortabel en gemakkelijk te dragen. U kunt kiezen voor een van de kant-en-klare modellen van Shirtcity of uw eigen grappige baby romper pak maken. Shirtcity drukt het romperpak voor u af met uw gewenste motief. U kunt dit in alle rust ontwerpen en vervolgens uploaden naar Shirtcity. We maken gebruik van moderne druktechnieken, zodat u een gegarandeerd product van hoge kwaliteit in uw hand hebt.


Grappig babypakjes in alle maten

De grappige slogans Baby rompers bij Shirtcity zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Door de snelsluiting zijn ze uitstekend geschikt om te wisselen. Maar ook voor oudere kinderen en volwassenen biedt Shirtcity leuke gedrukte kleding. U kunt kiezen tussen heren-, dames- en vrouwen- en kinderhemden, zodat u hier de hele familie kunt kleden. Kijk rustig rond en ontdek de vele prachtige ontwerpen. Shirtcity presenteert je veel humor T-shirts en T-shirts met grof volwassen humor. U kunt de shirts voor uzelf bestellen of weggeven aan vrienden en familie voor hun verjaardag en kerst.