klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Halloween T-shirts


123

Klanten recensies Recensies

2 Recensies 4,5/5

Barbara D.
06-06-2019
"Origineel shirt, shirt minder elastisch."
Caroline S.
14-08-2018
"Goed leesbaar. Leuk dat je de plaats van je opdruk kunt kiezen"

Halloween T-shirt - Grappige spreuken voor een griezelige avond

Op 31 oktober is het Halloween, op uitgeholde pompoenen worden er dan storetype gezichten gemaakt en met lichtjes belicht. Kinderen verkleden zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of  snoep krijgen. Ben je nog altijd op zoek naar een griezelig Halloween T-shirt? Dan is jou zoektocht nier beëindigt.

Wij bieden je veeltalige verkleede shirts met afschuwelijke heksen en met bloed versmeerde zombie Shirts tot eenvoudige T-shirt met een pompoen op.

Als je geen verkleed kledij wilt kopen kan je ook een eenvoudige Trick or Treat T-shirt dat je dan gewoon thuis kan aandoen.

Jouw individueel Halloween Shirt kan je heel eenvoudig Halloween Shirt ontwerpen door een zoete of zure spreuk te kieren en je favoriete doden kop motief. Kies het motief, de kleur en de maat van je T-shirt dan bestel het ontworpen T-shirt. In een paar dagen zal het T-shirt bij je geleverd worden zodat je met je Pumpkin Shirt kan voorbereiden op een angstige nacht.

Halloween T-shirt - In weinige stappen het perfecte Shirt

Ben je opnieuw vergeten dat Halloween op 31 oktober valt? Dan vind je hier de oplossing voor een snelle verkleding of het cadeau om iemand angst te jagen. Met vele grappige spreuken en pompoen motieven wordt het weker een leuke avond.

Het perfecte T-shirt in weinige stappen!

1. Product kiezen: trui, sweatshirt of T-shirt

2. Kleur, maat en het passende Halloween motief kiezen

3. Het vampier T-shirt bestellen!

Op jou halloweenfeest moeten alle gasten een interessante T-shirt dragen zo creëert men een betere ambiance. Jullie zullen als groep dan ook opvallen met zulke toffe pompoen T-shirts. Er zijn vele combinaties van T-shirt mogelijk met pompoen, met een angstaanjagende spreuk.