klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen

Humor T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 23,95 € 11,00
1234...9

Klanten recensies Recensies

92 Recensies 3,9/5

04-09-2017  van  M.B.

Kwaliteit valt erg tegen; dun katoen, flodderige kraag; is zeer goedkoop geproduceerd vermoed ik. Opdracht is erop geplakt en zal snel slijten.
Zeker gezien de hoge prijs had ik meer kwaliteit verwacht

02-09-2017  van  A.K.

Leuk en grappig shirt! Let alleen wel op welke kleur je als achtergrond kiest, anders valt het poppetje een beetje weg ;)

16-08-2017  van  I.F.

Mooie kwaliteit t-sirts wordt er gebruikt. kleur is conform voorbeeld op de site. Maat lijkt iets groter dan de maten die op de site gegeven worden.

Meer weergeven

Met Fun T-shirt en grappige T-shirt designs belangstelling opwekken

Er zijn talrijke gelegenheden waarbij men met een T-Shirt scoren kan, die met een grappige slogan of motief versierd is. Natuurlijk zijn die niet voor een opera bezoek of feestelijk gelegenheden bedoeld. De Fun T-shirts zijn vooral bedoeld bij lossere gezelschappen, die breken het eis heel snel en kunnen leiden tot toffe gesprekken. Een voordeel is dat je deze kledingstukken heel goed kan personaliseren. Hierdoor vertellen deze kledingstukken ook iets over de drager ervan.

T-shirts Designs und Fun T-shirts zelf ontwerpen

Er zijn zoveel verschillende Fun Designs dat het onmogelijk is om die allemaal uit te leggen. Fun T-shirt kunnen verschillende plaatsen gedragen worden. Een grappige beeld of slogan op een kindershirt of een sarcastische motief voor een party. Om een overzicht te hebben van de verschillende motieven dan raden wij je aan om de grote aanbod van Shirtcity te bekijken. Het portaal heeft voor je duizend verschillende motieven voor mannen, vrouwen en kinderen voor verschillende gelegenheden. Om gelijkenissen te vermijden bij de T-shirt drager van het zelfde motief, biedt Shirtcity de mogelijkheid om ook de kleuren van de T-shirt en het motief zelf te kiezen. Je kan je lievelings-motief natuurlijk ook op andere producten gebruiken zoals tassen, schorten of stringtangas. Indien je wenst om een T-shirt heel erg geïndividualiseerd te hebben, dan kan je gebruikt maken van het programma om jouw persoonlijke Fun T-shirt volledig zelf te ontwerpen. Voor jou creativiteit zijn er geen grenzen gelegd, je kan gebruik maken van foto's of motieven. Heel eenvoudig is het, je moet de foto uploaden en de bestelling voltooien. In enkele dagen ontvang je dan jouw speciaal individueel Fun T-shirt waarmee je overal scoren kan.

Individuele Fun T-shirts opstellen

Bij Shirtcity ben je op de juiste plaats indien je de Fun T-shirt heel persoonlijk wilt ontwerpen. De werkwijze om zelf T-shirt te ontwerpen is heel eenvoudig en Shirtcity begeleidt je bij elke stap. Als eerste moet je het product kiezen waarop je het motief wil plaatsen. Bij Shirtcity heb je een grote keuze aan klassieke Fun T-shirts uit katoen, truien met capuchon, vesten die je kunt laten bedrukken naar de wensen van je hart. Je hebt zeker de juiste cadeau gevonden door te kiezen voor bedrukte cap, bierpul of teddy bear. Natuurlijk kan jou lievelings-motief op kinderkleding gebruikt worden zoals rompertjes of slabbetjes zo heb je het perfecte geschenk voor de vers gebakken ouders en hun kind die altijd zal herinnert worden. Als je de kledingstuk hebt gekozen, kan je de kleur ervan veranderen, en het motief opladen om zo je Fun T-shirt te ontwerpen. Gelieve hierbij voorzichtig te zijn met de Copyrights. Naargelang de wens kan je ook gebruik maken van de mogelijkheid om een eigen slogan eraan toe te voegen en zo de werking van je Fun T-Shirt te doen stijgen. De plaats van deze slogan kan je zelf bepalen naar je wens. Je moet natuurlijk ook de drukmethode kiezen uit deze mogelijkheden: Flex-, flock-, digitaal- of directe drukmethode. De bestelling kan je afsluiten door je maat te kiezen en de bestelling te sluiten. In enkele dagen ontvang je dan jouw zelf ontworpen Fun T-shirts in de handen zodat je voortaan opvallen kan.

Aanmelden