klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

In stock

Mok zelf ontwerpen (1)

1. Kies je ontwerp

1. Kies je ontwerp Veranderen

Kiezen
- Upload je eigen design -
  Afbeelding   Logo

2. Tekst toevoegen Veranderen

Positie in opdrukgebied

2. Kies je product

Kies je product

3. Kies je product Veranderen

Maat kiezen
€ 11,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levering: 3 - 5 Werkdagen

Mok van Basic


De zijde hoogglans beker is gemaakt van een hoogwaardig keramiek. Creëer je eigen "pick me up" koffiemok voordat je naar je werk vertrekt of maak indruk op het kantoor bij je collega's.

Uiteraard is de mok magnetron en vaatwasbestendig.

Meer informatie over de afmetingen van de beker, controleer dan de onderstaande maattabel.

Kwaliteit: Keramiek

Maattabel


Eenheidsmaten
Breedte in mm: 80
Hoogte in mm: 90
In handel en productie bestaat een gebruikelijke tolerantie van +/- 5%

Klanten recensies Mok zelf ontwerpen

1 Recensie 5,0/5

14-03-2013  van  D.B.

Goede kwaliteit

Uw persoonlijke beker voor elke gelegenheid

Een individuele beker met een eigen ontwerp is in veel situaties een echte blikvanger: thuis, op het werk of voor speciale gelegenheden kunt u een persoonlijke beker laten bedrukken. Desgewenst kunnen sjablonen u ook helpen uw persoonlijke design online te perfectioneren. De bekerontwerper helpt u bij het ontwerpen online. U kunt de beker creëren op een manier die past bij uw eigen voorkeuren: grappig, slim, slim, kitscherig, romantisch of gewoon mooi: Omdat u de motieven zelf kunt maken, zijn er talloze mogelijkheden voor u open. Een gepersonaliseerde mok kan goedkoop worden gekocht. Online afdrukken helpt om de kosten laag te houden.


Individuele bekers als geschenk

Het ontwerpen van uw eigen bekers kan ook een geschenk zijn voor diverse gelegenheden. Afhankelijk van het motief kunt u een zeer persoonlijke beker maken (bijvoorbeeld voor uw beste vriend) of een niet-bindende beker maken die ook voor collega's geschikt is. Als u een beker afdrukt voor iemand in uw buurt, kunt u de Cup Creator gebruiken om uw verbeelding vrij te laten lopen, rekening houdend met de individuele voorkeuren en persoonlijkheidskenmerken van de ontvanger terwijl u zelf het ontwerp maakt. De bekerconfigurator, die u ondersteunt bij het online printen van uw eigen kopjes, is een handig hulpmiddel voor het ontwerpen van uw kopjes.

Aanmelden