klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Music T-shirts


1234...6

Klanten recensies Recensies

20 Recensies 4,1/5

Jorine L.
06-11-2019
"Mooie kwaliteit, heldere kleuren, goede wasinstructie (binnenstebuiten wassen), komt precies overeen met de afbeelding op de site."
Jorine L.
06-11-2019
"Mooie kwaliteit, heldere kleuren, goede wasinstructie (binnenstebuiten wassen), komt precies overeen met de afbeelding op de site."
Cynthia D.
09-10-2019
"Ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen, wel betaald. Zou tussen 2 en 6 oktober geleverd worden. Het is nu 9 oktober. Dus ben erg teleurgesteld."
Meer weergeven

Muziek T-shirts voor elke smaak

Muziekliefhebbers kunnen nu trots hun passie op hun borst dragen. Shirtcity biedt een enorme selectie van coole, rocky en pop t-shirts van vele genres. Met deze T-shirts kan dit weekend komen. Maar ook voor de gezellige middag op de bank en een goed album van je favoriete artiest zijn de T-shirts de perfecte metgezellen. De Rock and Roll T-Shirts en Band T-Shirts kunnen ook bij een concert of volgend festival gedragen worden. Als je een slim fit spijkerbroek met gaatjes, een paar koele kuikens en een leren jasje draagt, krijg je een coole rotsachtige look.


Creëer uw eigen muziek T-shirt

Shirtcity presenteert u een breed scala aan verschillende muziek T-shirts. Het assortiment bevat vrij algemene modellen, die zijn bedrukt met biljetten, koptelefoons of coole slogans over muziek. Hier vind je bijvoorbeeld jazz hoodies of gitarist polo shirts, maar ook t-shirts voor bands en artiesten. Natuurlijk dragen we niet alleen coole shirts. Ons aanbod bestaat uit vele andere kledingstukken zoals hoodies, schorten, shirts met lange mouwen en zelfs jagers voor de nakomelingen. Dus als u van uw kind een echte rock' n' roll baby wilt maken, bent u op de juiste plaats. Onze T-shirts zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, ze zijn ook van hoge kwaliteit en bieden een hoog draagcomfort. Mocht er niets voor u in onze T-shirts over muziek te vinden zijn. Dan heb je de mogelijkheid om je eigen t-shirt te maken. U heeft geen voorafgaande kennis nodig. U kunt eenvoudig uw favoriete ontwerp uploaden en uw eigen slogan toevoegen aan het T-shirt. U kunt bijvoorbeeld een tekstregel van uw favoriete nummer op het shirt afdrukken. Zelfs voor zeer onbekende bands kun je een coole fan T-shirt maken, bijvoorbeeld voor de band van een vriend of je kinderen. Kijk eens rond en ontdek ons aanbod.