klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Muziek & Party T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 23,95 € 11,00
1234...21

Klanten recensies Recensies

151 Recensies 3,9/5

05-02-2018  van  I.S.

Shirt valt enorm klein. Dat is opzich niet erg als er grote maten beschikbaar zijn en het staat aangegeven. Zonde van het geld

14-12-2017  van  C.B.

Valt groot uit, beetje vormloos.

12-12-2017  van  V.S.

Voldoet aan verwachtingen

Meer weergeven

Muziek en feest T-shirts voor talrijke gelegenheden

Met Shirtcity's muziek en feest T-shirts ben je meteen in een goede stemming. Om te gaan dansen, in de club of op het volgende feestje kunt u zeker punten scoren met deze creatieve en stijlvolle tops. De shirts nemen verschillende thema's aan en tonen zich met een casual biertoast, soms met muzikale noten en soms met grappige toespelingen op de popcultuur. In Shirtcity vindt u muziek en feestshirts voor mannen en vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en basiskleuren, zodat u zeker iets kunt vinden dat bij uw smaak past. Metalers, rock' n' rollers en techno-fans zullen zeker vinden wat ze zoeken in onze uitgebreide online shop. De shirts zijn niet alleen de perfecte metgezellen voor allerlei feesten. Ook bij een concert of festival bent u goed gekleed met de party hoodies. Mocht het buiten te koud zijn, dan kunt u ook onze feestvieringen pakken.


Muziek en feest T-shirts met verschillende motieven

Nostalgische T-shirts mogen niet ontbreken. Wat dacht u van een T-shirt met een muziekcassette of een grammofoon aan de voorkant? U kunt ook kiezen voor tijdloze instrument t-shirts of t-shirts met muziekblad. Als u niet de juiste muziek en feest t-shirt vinden voor u in weerwil van de enorme selectie, dan gewoon zelf te maken. Met Shirtcity is dit zonder problemen mogelijk. Je kiest gewoon een effen T-shirt, upload je favoriete motief en voeg een bijpassende slogan toe aan het ontwerp. Dat is alles wat je hoeft te doen. Natuurlijk kunt u natuurlijk ook veel andere t-shirts laten bedrukken met uw motieven op muziek en feestthema' s. Bijvoorbeeld tank tops, truien, polo shirts en zelfs gymtassen. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden. Laat uw creativiteit gewoon wild lopen en creëer uw eigen individuele muziek en feest t-shirt. U kunt ook ontwerpen en bestellen shirts voor u en uw vrienden in een partner look.

Aanmelden