klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Namen T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 23,95 € 12,00
1234...10

Klanten recensies Recensies

5 Recensies 4,0/5

Martien K.
28-03-2019
"Geen ommentaar"
Karin G.
27-03-2019
"Leuk shirt"
Rene S.
20-03-2018
"Zoals aangegeven, kwaliteit / prijsverhouding komen niet overeen. Stof voelt goedkoop aan en stinkt chemisch de ontvanger moest hem eerst uitwassen om te kunnen dragen. "
Meer weergeven

Namen T-Shirts met grappige spreuken

Een T-shirt met je eigen naam op de voorkant maakt de voorstelling overbodig. Als je naam ook ingebed is in een grappige slogan, kun je jezelf op eigen houtje ophalen en sympathiepunten verzamelen. Dergelijke T-shirts worden bijvoorbeeld altijd goed ontvangen op feestjes. Namen T-shirts zijn ook geschikt voor universiteit, school of vrije tijd. In Shirtcity vindt u een reeks kant-en-klare T-shirts met typische heren- en damesnamen. Misschien zit je er wel in. Omdat er veel verschillende namen in de wereld zijn, kunnen we niet alle T-shirts voorprinten. Dat betekent niet dat je geen T-shirt met een exotische naam kunt krijgen. Shirtcity biedt u de mogelijkheid om uw eigen naam t-shirt te creëren. U kunt niet alleen uw naam afdrukken, maar ook een motief naar keuze en een humoristisch gezegde op het T-shirt.


Koelte shirts voor elke smaak

Shirtcity biedt u niet alleen leuke T-shirts met uw naam, maar ook de namen van uw vrienden of familieleden zodat u het juiste cadeau kunt krijgen voor uw volgende verjaardag. Daarnaast vindt u in onze winkel talrijke T-shirts, die zijn ingericht met motieven uit zeer verschillende vakgebieden. Voor liefhebbers van fancy hobby's zijn bijvoorbeeld onze Geek T-shirts en nerd truien met capuchon verkrijgbaar. De volgelingen van de Flower Power-beweging moeten eens kijken naar onze Hippie T-Shirts. Als je in rockmuziek, misschien is onze rocker t-shirts Rocker baby romper misschien wel het juiste ding voor je. Bij Shirtcity kunt u ook uw nakomelingen van stijlvolle kleding voorzien. Kijk gewoon rond en vind uw nieuwe favoriete t-shirt.