klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Politiek T-shirts


1234...15

Klanten recensies Recensies

14 Recensies 4,1/5

Marielle L.
25-09-2019
"Mooie snit. Goede kwaliteit en snelle service"
Egbert H.
17-09-2019
"Prima, qua formaat, kleur en opdruk."
G. v.
26-08-2019
"Ryders Cup heer we come. Of We all love Europe. Superleuk shirt, kwaliteit ok, print netjes, levering snel."
Meer weergeven

Politiek T-shirts voor vrije democratische meningsuiting

Politiek betekent passie, heftige debatten en het standpunt van waar mensen voor staan. De burger hoeft niet alles zo serieus te nemen, bijvoorbeeld als Donald Trump opnieuw tweets doet. Met de Donald Trump hoodies zijn er controversiële argumenten over zijn uitspraken als "Maak Amerika weer geweldig" of "Amerika eerst". T-shirts met politieke boodschappen en grappige commentaren zijn een duidelijke trend, maar ook een uiting van belangstelling.


Korte, beknopte T-shirtboodschappen

Een "politieke slogan T-shirt" is een korte en beknopte boodschap. Op die manier kunnen politieke meningen altijd zichtbaar tot uitdrukking komen of zelfs de ironie ervan aan de kaak worden gesteld. Zo is er bijvoorbeeld het ronde T-shirt met de inscriptie "America first - Germany second". Hier wordt de boodschap aan de lezer duidelijk: Donald Trump provoceert met zijn verklaring in Europa, die de gelegenheid niet mist om met ironische boodschappen te reageren. Het "politieke persoonlijkheid T-shirt" bekroont het nog steeds. Want waarom geen T-shirt dragen met Vladimir Poetins portret? De ene wil uiting geven aan zijn gehechtheid aan Rusland en de andere wil herinneren aan de politieke benadering van de Russische president. Politieke T-shirts stimuleren in ieder geval de meningsvorming.


Creativiteit is in trek - uw eigen politieke T-shirt creëren

De hoogwaardige politieke T-shirts van katoen met ronde hals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De foto's tonen productsuggesties, het creatieve zelfontwerp van zo' n T-shirt is mogelijk. Ook de juiste maat wordt gekozen, want het shirt moet perfect passen. Het assortiment omvat ook grote maten tot 3XL. De "politieke beweging T-shirt" zoals "Go Vegan Safe Animals" voor vrouwen is een positieve reactie op de "Groene Partij", maar kan ook verrijkt worden door een persoonlijke politieke aanvulling op de drager. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de druk van de politieke boodschap. Alle T-shirts zijn wasbaar bij 30 graden Celsius en het T-shirt kan gemakkelijk naar binnen gedraaid worden voor het wassen.