klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

In stock

T-shirt zelf ontwerpen (87)

1. Kies je ontwerp

1. Kies je ontwerp Veranderen

Kiezen
- Upload je eigen design -
  Afbeelding   Logo

2. Tekst toevoegen Veranderen

Positie in opdrukgebied

2. Kies je product

Kies je product

3. Kies je product Veranderen

Maat kiezen
€ 12,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levering: 3 - 5 Werkdagen

T-shirt van B&C


Het klassieke basic t-shirt met ronde hals van B&C is het Shirtcity standaard t-shirt voor mannen, maar is ook als unisex product heel geliefd. Het t-shirt heeft een zeer goede afwerking en is nonchalant gesneden, waardoor het heel aangenaam om te dragen is.
Het grote assortiment aan kleuren ondersteunt alle denkbare opdrukken en kleurcombinaties.
Dit product is voor alle gangbare drukmethoden geschikt en ook in 3XL verkrijgbaar, zie hiervoor ook onze maattabel.

Kwaliteit: 100% Katoen, 145 g/m²

Maattabel


S M L XL XXL 3XL
Breedte in mm: 490 520 550 580 630 640
Hoogte in mm: 680 690 740 750 770 790
In handel en productie bestaat een gebruikelijke tolerantie van +/- 5%

Klanten recensies T-shirt zelf ontwerpen

87 Recensies 4,2/5

09-04-2018  van  B.H.

Twee jaar geleden heb ik 2 heren t-shirts bij jullie laten drukken in 3XL. Perfécte shirts, zijn 2 jaar intensief gedragen. nu weer toe aan nieuwe.
Dus, anderhalve week geleden weer 3 nieuwe heren t-shirts laten drukken in maat 3XL.
Helaas zijn deze shirts toch écht een maat kleiner (én duidelijk van een andere kwaliteit) dan de shirts van 2 jaar geleden.
En helaas, deze shirts zijn te klein. Zónde van mijn geld en een grote teleurstelling :(

09-11-2017  van  M.R.

Bedrukking is erg handig/makkelijk te kiezen. Shirts zijn goede kwaliteit en pasvorm. Heel tevreden over deze webshop!

05-09-2017  van  J.B.

Prachtig shirt met mooie tekst

Meer weergeven

T-shirt druk: t-shirt bedrukken en t-shirt ontwerpen voor de individuele look

T-shirt zelf ontwerpen: Nu creatief worden en fun t-shirts of simpele t-shirts zelf bedrukken

De individuele look kan op verschillende manieren worden geaccentueerd. Een leuk idee is het, zelf creatief te worden met T-shirt zelf ontwerpen. Bij de zoektocht naar een leuk t-shirt zijn er vaak al ideeën, waarom dan het t-shirt niet zo laten bedrukken? In de handel is het perfecte shirt vaak maar zelden te vinden. Vooral als het om een kledingstuk voor een speciale gelegenheid gaat.

Tenslotte mag het bij een vrijgezellenfeest rustig een leuk fun t-shirt zijn en de verjaardags t-shirts kunnen ook een grappige spreuk verdragen. Een t-shirt ontwerpen kan zo simpel zijn. Met de T-shirt zelf ontwerpen bij Shirtcity kan het shirt ontworpen en gedrukt worden. Een t-shirt bedrukken is de ideale mogelijkheid om eigen wensen om te zetten. Met designs en tekst kan een shirt worden ontworpen, zoals het niemand anders heeft. Een t-shirt zelf ontwerpen is helemaal niet zo gecompliceerd. Voor de fun t-shirts zijn er mooie ontwerpen voor de t-shirt druk en het shirt zelf bedrukken is zelfs met een eigen foto mogelijk. De t-shirt druk is zelfs in korte tijd gedaan. Wie zijn t-shirt bedrukken wil, kan eerst uit het productgamma kiezen. Het t-shirt ontwerpen functioneert dan via de keus uit de motieven. Wie zijn t-shirt zelf met tekst wil ontwerpen, kan deze makkelijk invoegen. Fun t-shirts kunnen een felle kleur bijzonder goed verdragen en ook een leuke opdruk doet het perfect. Nu nog het shirt zelf laten bedrukken, alles in opdracht geven en dan volgt al de levering.

Vrijgezellenfeest t-shirts en verjaardags t-shirts: Leuke t-shirt designs ontdekken

De t-shirt druk is ideaal voor de bijzondere gelegenheid. Een vrijgezellenfeest t-shirt ontwerpen is heel leuk. Het t-shirt bedrukken kan bijvoorbeeld met een foto of een grappige spreuk. Ook de combinatie van motieven en tekst is bij de t-shirt druk mogelijk. Het t-shirt zelf ontwerpen is in een paar stappen gedaan. Wie zijn t-shirt zelf bedrukken wil, heeft daarvoor niet veel tijd nodig. Fun t-shirts hebben grappige motieven nodig. Tijdens het t-shirt ontwerpen kunnen de motieven direct worden gekozen. Echt grappig worden de fun t-shirts pas met een leuke spreuk. Bij het t-shirt bedrukken kunnen ook persoonlijke spreuken voor de t-shirt druk worden gebruikt. Het t-shirt zelf ontwerpen is ook heel erg leuk met vrienden. De t-shirt druk kan bijvoorbeeld ook een  voorbereiding op het verjaardagscadeau zijn. Samen met vrienden het t-shirt ontwerpen en hier mooie herinneringen voor de jarige onderbrengen – dat gaat alleen bij het t-shirt bedrukken met eigen ideeën. Wie een t-shirt ontwerpen wil, onderneemt de volgende stappen:

1) Product voor het t-shirt ontwerpen uitzoeken

2) Kleur, motief en / of tekst kiezen

3) Het T-shirt zelf ontwerpen en bestellen

Eerste ideeën helpen er natuurlijk bij, niet te lang te moeten zoeken. Maar ook alle, die nog een beetje inspiratie nodig hebben en helemaal geen ideeën hebben, vinden bij Shirtcity een grote keus en leuke ideeën. Voor het vrijgezellenfeest zijn er motieven, net als voor een verjaardagsverrassing of gewoon een leuk fun-shirt. Door de grote keus en de verschillende ontwerpmogelijkheden is het T-shirt bedrukken meteen nog veel leuker. Zo ontstaan extravagante shirts en truien, die snel opvallen op straat of onderwerp van gesprek zijn.

Aanmelden