klantenservice +49 (0)731 4037036
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

TV Shows en Series T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 19,95 € 8,00
1234...9

Klanten recensies Recensies

15 Recensies 3,9/5

Jumbo servicebalie t.
14-10-2019
"Erg dun, print oogt vaal."
Joke K.
25-04-2019
"product is van goede kwaliteit en formaten komen overeen met de gebruikelijke maatvoering. Ook wordt er een goed wasadvies afgegeven."
Dirk W.
17-04-2019
"mijn kleinzoon was er alvast blij mee"
Meer weergeven

TV Shows en serie T-shirts voor echt horloge

De Walking Dead, Game Of Thrones, Breaking Bad of Desperate Housewives - iedereen heeft zijn eigen favoriete serie. Met de TV-programma's van Shirtcity en de serie t-shirts kunt u uw favorieten het krediet geven dat ze verdienen. Wij bieden een verscheidenheid van t-shirts aan die karakters uit bepaalde reeksen tonen of met koele citaten worden versierd. Andere shirts maken bepaalde series op een humoristische manier leuk. De verschillende modellen zijn niet alleen ontworpen voor bankgoed, maar ook perfect als feestshirt of voor een vrijetijdskleding. Daarnaast kunt u uw kind ook uitrusten met een coole TV show en T-shirt uit de serie.


T-shirts met uw favoriete serie als motief


Shirtcity beslaat een breed scala aan zeer verschillende TV series. Als u houdt van sitcoms en gewoon wilt worden vermaakt op TV, kunnen onze Big Bang Theory t-shirts en How I Met Your Mother polo shirts gewoon het ding voor u zijn. Fantasie fans en drakenliefhebbers kunnen creatieve Game Of Thrones bij ons bestellen. Voor alle misdaadfans zijn er aan de andere kant coole Dexter T-shirts gewijd aan de meest bekende tv-moordenaar aller tijden. Als uw favoriete t-shirt niet beschikbaar is, kunt u nog steeds uw eigen t-shirt maken. Daar hoef je geen ontwerp voor te zijn. Kies een van onze t-shirts en upload uw eigen ontwerp. Je kunt hem in elke maat op het T-shirt plaatsen en een humoristische tekst toevoegen. Wij drukken het t-shirt met moderne druktechnieken zodat u een hoogwaardig product in handen krijgt.