Bestel nu je cadeaus en we leveren op tijd tot kerstmis
klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen

Uitspraken T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 24,95 € 12,00
12345

Klanten recensies Recensies

39 Recensies 3,9/5

06-12-2017  van  M.d.

de maat klopt echt niet
heel goed opgemeten maar de maten op de site komen niet overeen met het geleverde product

bij onze dochter zat de maat S veel te strak en met name de pasvorm bij de nek is helemaal niet goed. het zit veel te hoog in de nek.
jammer dus

22-11-2017  van  E.d.

Het shirt lijkt goed van kwaliteit. Print is duidelijk. Het valt alleen wel klein.

09-08-2017  van  L.d.

Mooie kleur, opdruk ziet er goed uit. Nog biet gedragen, dus daar nog geen mening over. Bestel wel flink groter, normaal draag ik maat M, nu XL besteld en dat past net.... Mijn tip is om wen shirt wat goed past op te meten zoals de meethulp aangeeft en dat de bijbehorende maat te bestellen.

Meer weergeven

Meer dan alleen maar een grote blikvanger - Gezegdes - Spreuken T-shirts voor jong en oud

Ze zijn al tientallen jaren een modetraditie en natuurlijk hebben we het over T-shirts met spreuken. Of het nu gaat om een ronde verjaardag of een clubfeest, je hebt snel het perfecte shirt gevonden voor bijna elke gelegenheid. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreide collectie spreuken precies de spreuk die bij u of uw toekomstige drager past. U vindt er tal van suggesties voor uw 18e verjaardag en voor uw nieuwe vader of uw vrijgezellenfeest. De hoogwaardige shirts met dezelfde print worden gekenmerkt door een lange duurzaamheid en zeer goede wasbestendigheid. Neem de tijd om je shirt te kiezen met een grappig gezegde, want je wilt het niet één keer dragen. Kies een gezegde dat uw tegenhanger zal laten glimlachen of zelfs lachen tijdens het lezen. Om dit doel te bereiken, moet je niet zomaar een slogan kiezen, maar een die niet zo vaak leesbaar is op een T-shirt.


Maak uw eigen grappige spreuken T-shirts

Je wilt zelf creatief zijn en je eigen shirt ontwerpen. Geen probleem met onze hulp kunt u binnen zeer korte tijd uw eigen shirts, rompers, tassen en knopen met een grappige slogan aanpassen. Uw persoonlijke slogans zullen uw familie, vrienden en kennissen inspireren. Met zo' n gezegde weet je zeker dat je aandacht trekt. Op onze pagina's kunt u de bijbehorende ideeën vinden, u vindt er ook veel grappige en originele uitspraken op het internet. Vorm en kleur van het overhemd kunnen met slechts enkele klikken worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Op deze manier kunt u uniforme shirts ontwerpen voor uw familie of club. Maar ze zijn ook perfect als cadeautje, laat je creativiteit vrij, je vindt steeds weer nieuwe ideeën. Welke u met onze hulp in de kortst mogelijke tijd en tegen een gunstige prijs kunt implementeren. Geef leuke t-shirts in vele kleuren en maten aan vrienden en kennissen bij allerlei gelegenheden.