klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen

Uitspraken T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
12345

Klanten recensies Recensies

38 Recensies 3,9/5

09-08-2017  van  L.d.

Mooie kleur, opdruk ziet er goed uit. Nog biet gedragen, dus daar nog geen mening over. Bestel wel flink groter, normaal draag ik maat M, nu XL besteld en dat past net.... Mijn tip is om wen shirt wat goed past op te meten zoals de meethulp aangeeft en dat de bijbehorende maat te bestellen.

08-06-2017  van  h.h.

nicee

06-06-2017  van  M.B.

Tshirt ok maat ok levering ok kleur blauw iets minder

Meer weergeven

Leuk en amusant - Spreuk T-shirts als blikvanger

Spreuk T-shirts zelf ontwerpen: dit zal leuk worden

Spreuk T-shirts zijn een traditie geworden in de Mode. Deze T-shirts zijn al sinds enkele jaren een blikvanger en zorgen er ook voor dat het lachwekkende momenten. De spreuk T-shirts worden tegenwoordig ook als geschenk gegeven aan vrienden en familie. Het doel hiervan is dat die blijk en gelukkig hiermee worden. Natuurlijk kan je de T-shirt met een aangepaste spreuk voor verschillende gelegenheden gebruiken v.b vrijgezellenavond of verjaardag. Er zijn verschillende spreuken die voor T-shirts gebruikt kunnen worden. Bij Shirtctiy vind je al een grootte aanbod aan T-shirts die met spreuken ontworpen zijn. Er is zeker gedacht aan elk smaak. Deze t-shirts zijn grappig, amusant en vallen heel vlug op bij de anderen. Deze T-shirt kunnen ook jouw mening of gevoelens duidelijk maken. Bij het ontwerpen van een spreuk t-shirt zijn er geen grenzen gelegd. Het is natuurlijk alleen belangrijk dat bij de lezer van jouw spreuk T-shirt een lach getoverd kan worden. Het doel van een Spreuk T-shirts is dat de anderen gelukkig maakt.

Als je opzoek bent naar een spreuk t-shirt is het ook handig om gewoon bij een van de categorieën te kijken. Hier vind je dan spreuk T-shirts die al voor je ontwerpt zijn. Je zal dan ook inspiratie halen voor eigen ontwerpen van spreuk T-shirts. Het kan natuurlijk ook zijn dat je onmiddellijk jouw spreuk T-shirt zal vinden. Er zijn spreuk T-shirt ontwerpt die zowel voor mannen en vrouwen bedoeld zijn. Voor de mensen die in het aanbod van Shirtcity niet vinden wat zij zoeken, is er ook de mogelijkheid om zelf een spreuk t-shirt te ontwerpen. Het klinkt misschien moeilijk, maar dit is het zeker niet. In enkele minuten heb je jouw individueel spreuk T-shirt ontworpen. Inspiratie voor de spreuk T-shirts vind je ook overal op het internet.

Spreuk T-Shirts heel eenvoudig zelf ontwerpen

Het is heel eenvoudig om een ontwerper te worden bij Shirtcity. In enkele minuten heb je jouw Spreuk T-shirt ontworpen en dit dankzij het eenvoudige programma die Shirtcity biedt. U moet geen ervaringen hebben om een T-shirt zelf te kunnen ontwerpen. Het is alleen heel belangrijk dat je een beetje tijd neemt en door het programma laat leiden. Om een Spreuk T-shirt te laten afdrukken, heb je als eerste een grondlaag nodig. Deze grondlaag vind je bij onze productgamma. Hier moet je de keuze maken tussen de verschillende producten , kleuren en maten.

Tipp: Grappige spreuken zijn niet alleen leuk op T-shirts maar, ook op truien, rompers of keukenschorten. Deze producten zijn dan ook heel speciaal en origineel om als cadeau te maken.

Nadat je de T-shirt hebt gekozen is het ook belangenkijk om de plaats te kiezen waar de spreuk op de T-shirt zal gedrukt worden. Heel klassiek is natuurlijk de voorkant van de T-shirt, maar natuurlijk is ook de mogelijkheid om de spreuk op de achterkant of op de mouwen te laten drukken. Nu moet je alleen nog jouw persoonlijke spreuk aangeven. Er is ook de mogelijk om de spreuk te bewerken door de kleur en lettertype te veranderen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de grote van de tekst aan te passen. Wanneer je klaar bent met deze stappen, dan is het ontwerp van jouw T-shirt met spreuk voltooid en kan je natuurlijk die ook bestellen.

Als je samen met je vrienden wilt opvallen en een team-gevoel wilt hebben, dan is het een goede idee om meerdere Spreuk T-shirts te bestellen en die aan je vrienden cadeau te geven. Op deze manier kunnen jullie alle samen op de straat lopen met het zelfde T-shirt. Dit is een heel mooie idee om voor de gelegenheden als iemand 18 wordt of voor vrijgezellenavond. Kijk gewoonweg op Shirtcity welke design met spreuken je leuk vindt of ontwerp je eigen designs voor je spreuk T-shirt.

Aanmelden