klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Vaderdag T-shirts


Grappige T-shirt voor Vaderdag

Vaderdag is een feest waarbij zoals de naam het ook zegt, de vaderschap en vaderlijke plichten worden gevierd. In vele landen valt deze dag op de derde zondag van juni. Op deze dag worden alle vaders verwend op verschillende manieren. Gelukkig is er voor deze feestdag meestal mooi weer, hierdoor wordt de Vaderdag vaak met een BBQ gevierd waarbij de hele familie samen is. Er zijn verschillende cadeautjes die men geven kan, maar met een individueel en persoonlijke cadeau wordt je vader zeker gelukkig. Bij Shirtcity vind je talrijke grappige T-shirt voor Vaderdag waarmee je de liefde voor je vader of man aantonen kan.

Creatieve motieven niet alleen voor de vader

De motieven die Shirtcity voor deze belangrijke dag heeft voorbereid zijn veelvoudig. Hier vind je de klassieke T-shirts voor de Vaderdag, grappige comic- en superhelden motieven en verschillende slogans waarmee jij jouw liefde voor de vader uitdrukken kan. Bij Shirtcity is de keuze voor het perfecte cadeau voor de Vaderdag snel gemaakt. Wij hebben ook aan de rest van de familie gedacht. Iedereen van groot tot klein kunnen de trots van hun Vader uitdrukken. Een slabbetje, rompertje of een baby t-shirt met een toffe motief toont aan iedereen hoe graag jij jouw papa hebt. De Vaderdag is voor de heel familie ook de vrouw, dochter, mama, zoon kan met een persoonlijk gemaakte T-shirt voor Vaderdag hun liefde aantonen. Doordat er zo veel verschillende artikelen beschikbaar zijn, is er zeker voor iedereen gemakkelijk om als een "fanclub van papa" de Vaderdag te vieren.

T-shirts voor Vaderdag individueel ontwerpen

Bij Shirtcity is er geen verplichting om een voor ontworpen motief te kiezen. Hier heb je de mogelijkheid om een zelf ontworpen motief te laten drukken. Er is niets beters om de liefde voor een vader aan te tonen dan met een origineel en persoonlijk gemaakte T-shirts voor de Vaderdag. Bij Shirtcity is het heel eenvoudig om een T-Shirt zelf te ontwerpen. Na een paar klikken begint de productie van je T-shirt en een paar dagen later is de T-Shirt, door u ontworpen, bij uw thuis. Kies als eerste het product dat je wil ontwerpen in de juiste maat en pas de kleur naar je wensen. Het maakt niet uit of je een t-shirt, hoodie of sweatshirt alle producten zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen. Hierdoor kan de papa zijn Vaderdag T-Shirt meermaals gebruiken en het gevoel hebben dat het Vaderdag is. In de volgende stap moet je jouw persoonlijke en zelf gemaakte motief uploaden. Wij aanvaarden alle formaten van foto's. Gelieve hierbij rekening te houden met de Copyrights. Natuurlijk kan je de plaats en de grote van het design kiezen en zelf bepalen. Je hebt de keuze tussen de voorzijde, achterzijde of armen. Op het einde moet je de drukmethode kiezen tussen: direct, digitale, flex of flock. En dan begint de productie van je T-shirt voor Vaderdag. Na drie tot vier werkdagen zal dan je Vaderdag T-shirt in jouw handen zijn. Zo kan je jouw vader gelukkig maken. Indien er noch vragen zijn kan je altijd terecht bij onze vakkundige team van Shirtcity.