klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Valentijnsdag T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
12

Klanten recensies Recensies

3 Recensies 4,7/5

Birgit H.
27-07-2015
"Schneller Lieferung super Qualität"
birgit h.
24-05-2015
"Het product is van uitstekende kwaliteit.
Het gaat mijn verwachtingen zelfs boven."
Katrien V.
07-02-2015
"ben tevrede"

Romantische T-shirts voor Valentijn

Jaarlijks vieren wij Valentijnsdag op 14 februari. Deze feestdag heeft de naam te danken aan de christelijke martelaar Valentin van Terni. Vanaf 469 n.Ch. werd 14 februari uitgeroepen tot de dag van de Heilige Valentijn. In der loop der tijd is de Valentijnsdag veel verandert. Vandaag wordt is Valentijnsdag een feest waarbij de vrouwen verwent worden met bloemen en pralines. Indien bloemen en pralines te cliché zijn geworden en je wil dit jaar een speciale cadeau maken voor je geliefde, dan ben je hier op de juiste plaats voor verschillende geschenkideeën. Een T-shirt voor Valentijn zal even goed jou liefde tonen als chocolade en bloemen. Bovendien kan de liefde-T-Shirtcadeau langer gebruikt worden. Je kan je liefde en gevoelens aantonen met een romantische of grappige motief op een Valentijnsdag-T-Shirt.

T-shirt voor partners met boodschappen - Jouw T-shirts voor Valentijnsdag

Er zijn talrijke mogelijkheden om met liefde T-shirts van Shirtcity jouw liefde aan Valentijnsdag uit te drukken. In onze omvangrijke portfolio zal je zeker het perfecte motief vinden voor je geliefde. Hier is alles te vinden hartjes, cupido liefdesverklaringen tot en met zotte motieven over liefde. Bestel een liefdes T-shirts waarbij je jouw liefde verklaart, draag die T-shirt wordt zo zelf het cadeau voor je geliefde op Valentijnsdag. Jullie kunnen ook samen jullie liefde en verbondenheid aan de anderen tonen door samen de partnerlook t-shirt voor Valentijn te dragen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de perkte partnerlook te ontwerpen. Je kunt verschillende slogans gebruiken of hartjes helften gebruiken.

T-shirts met liefde zelf ontwerpen

Liefde treft alle mensen en toch is bij elk mens de liefde eigenaardig. Deze eigenaardigheid willen wij zeker op Valentijnsdag aantonen. Met Shirtcity is dit geen enkel probleem. Heb je al een motief in je hoofd dat je zou willen gebruiken bij jouw ontwerp? Dank moet je die ons verzenden en wij zorgen voor de afdruk ervan op uw Valentijnsdag T-shirt. Je moet alleen het product kiezen die je daarmee wilt versieren. Bij Shirtcity zijn er verschillende producten die je kunt kiezen zoals klassieke T-shirt, truien, sweaters, kookschorten en tassen. Het maakt niet uit welk product je kiest want alles is uit hoogwaardige kwaliteit gemaakt. In de volgende stappen moet je dan de kleur en de passende maat van jouw T-shirt voor Valentijnsdag. In de derde stap moet je jouw persoonlijke foto uploaden dan moet je ook de plaats kiezen waar de foto moeten staan. Op het einde kan je het ontwerp noch persoonlijker maken door een eigen tekst of slogan toe te voegen. Bij het zelf ontwerpen van jouw T-shirt gelieve op te letten voor de schending van Copyrights alvorens jouw motief op onze site te uploaden. Natuurlijk moet je ook de druk methode kiezen waarmee wij uw product zullen produceren. Na enkele dagen ontvang je dan jouw T-shirt voor Valentijnsdag in de handen. Wij wensen jou een aangename en liefdevolle Valentijnsdag samen met jouw geliefde.