klantenservice +49 (0)731 4037036
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Vechtsport T-shirts


1234

Klanten recensies Recensies

1 Recensie 5,0/5

jh k.
21-06-2018
"De levering duurt wat langer dan gebruikelijk maar de (klanten)service is uitstekend.
Produkt is van goede kwaliteit net als de print."

Pas uw eigen aangepaste martial arts T-shirts aan in alle maten en kleuren

T-shirts behoren tot de basisprincipes die iedereen heeft. De individualiteit van het T-shirt wordt gewaarborgd door een zelfgekozen print. Dit maakt je eigen overhemd onmiskenbaar. Bent u een fan van een bepaalde krijgskunsten discipline of oefent u actief Taekwondo, Judo, Karate of sluit u zich aan bij de boksring? Dan zijn martial arts T-shirts voor jou de juiste keuze. Onder de vele grote prenten over het thema van martial arts, bieden we shirts met korte en lange mouwen, polo shirts of ritsjacks om uit te kiezen.


Grote T-shirts, capuchons en sweaters over vechtkunst

Wij bieden vele symbolen en labels klaar voor selectie. Er zijn Judo truien met capuchon of Kung Fu polo shirts en nog veel meer modellen. Het shirt, sweatshirt of ritsjack kan besteld worden zoals afgebeeld. U heeft echter ook de mogelijkheid om de opdruk verder te verwerken. Het ontwerp kan worden verkleind, vergroot of verplaatst, een andere kleur kan worden geselecteerd. Daaronder kan een individueel etiket worden ingevoerd. Het logo van de betreffende sportclub kan ook worden toegevoegd. Er zijn afdruksjablonen voor vrouwen en mannen. Degenen die hun eigen idee hebben, kunnen ook T-shirts voor vechtkunsten bestellen van A naar hun eigen keuze voor drukwerk.


Opties voor bedrukking en kleuren

Voor onze grote Taekwondo vesten, polo shirts of hoodies is er online veel keuze. De shirts en jassen kunnen worden gekozen in veel verschillende kleuren. De kleur kan ook voor uw eigen drukwerk worden geselecteerd. De shirts en pullovers kunnen individueel bedrukt worden in vloeiende directe bedrukking, in flexdruk of in verhoogde kuddedruk. Veel lettertypen zijn selecteerbaar voor uw eigen label. Alle opties zijn online beschikbaar op de productpagina. Er is geen extra software of wizard nodig. Daarom kan uw individuele polo shirt, de boksen-T-shirts voor de club, in een paar minuten zelfs chique schorten gemaakt worden. Voor alle shirts en andere kledingstukken is er een ruime selectie voor de juiste maat.