klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Verjaardag Keukenschorten


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...15

Klanten recensies Recensies

59 Recensies 3,8/5

Elly v.
12-07-2019
"Ik heb nog steeds geen product ontvangen dus kan niets zeggen over de kwaliteit "
Gabrielle P.
29-05-2019
"ik vind de prijs van t tshirt te hoog...het katoen is van een zeer matige kwaliteit...niet rekbaar en de prijs kwaliteit is niet in balans hierdoor"
Suzanne v.
27-05-2019
"Product is helemaal naar wens."
Meer weergeven

Verjaardag: Schorten koken als creatief verjaardagscadeau

Voor verjaardagskinderen die van koken houden, zijn Shirtcity's verjaardag schorten het perfecte cadeau-idee. De schorten zijn praktisch en beschermen de kleding tegen vuil en vetspetters. Dankzij het motief of de tekst op de voorkant zijn ze ook een grappige blikvanger. U kunt kiezen uit modellen bedrukt met een bepaalde leeftijd of geboortejaar. Maar er zijn ook neutrale verjaardagschorten beschikbaar, die elk jaar weer kunnen worden aangezet. De schorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. U kunt ook een verjaardagsshirt pakken. Bijvoorbeeld, we hebben 18 verjaardag t-shirts en 30 verjaardags T-shirts. In de winter kunt u natuurlijk ook een van de vele verjaardagshoodies pakken.


Creëer je eigen platformen voor Shirtcity

Onze geprinte schorten zijn ook voor andere gelegenheden gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld creatieve Vadersdag keukenschorten bestellen. Ze zijn niet alleen geschikt voor mannen die graag koken, maar ook voor barbecue meesters. Voor de beschouwende feestdagen in december vindt u feestelijke, maar ook grappige kerstschorten. Bekijk het enorme assortiment en laat je inspireren door de vele verschillende ontwerpen. Als er ondanks de grote selectie niets is dat bij u past, maak dan gewoon zelf creatief. Bij Shirtcity kunt u kiezen uit een breed scala aan onbedrukte schorten en zelf ontwerpen. Daarvoor hoef je niet naar een drukkerij te gaan. U kunt uw favoriete motief eenvoudig uploaden op onze site en een tekst naar keuze toevoegen. Shirtcity zal dan het T-shirt of schort voor u afwerken en het unieke stuk naar huis sturen. Het kan niet makkelijker.