klantenservice +49 (0)731 40300458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Verjaardag T-shirts


1234...16

Klanten recensies Recensies

42 Recensies 3,5/5

Theo C.
18-09-2019
"Zeer matig gedrukt! En *** shirts. Ze zijn niet wit maar vergeeld!"
Fokke B.
17-09-2019
"Top shirt***"
Marcel L.
17-08-2019
"Ziet er goed uit. Is bedoeld als gadget voor een feest. Prima shirt daarvoor en voor schappelijke prijs"
Meer weergeven

Verjaardag T-shirts voor een heel speciaal feestje

De verjaardag is een speciale gelegenheid en jong of oud - een verjaardagskind is het middelpunt van de viering. Met verjaardag T-shirts, kan het verjaardagskind op elke leeftijd genieten van speciale kleding en zich onderscheiden van alle andere gasten.


Het juiste T-shirt voor elke leeftijdsgroep

Of het nu de eerste verjaardag of de 100ste verjaardag is - met bijpassende T-shirts kunnen alle verjaardagskinderen in het midden van de viering geplaatst worden. Voor de eerste verjaardag worden de shirts op smaakvolle wijze geëtiketteerd op de leeftijd van de peuter en het 100ste verjaardag kind. Er zijn 30 jarige shirts met lange mouwen waaruit u kunt kiezen, net als voor elke leeftijd is het shirt verkrijgbaar in verschillende variaties in ons assortiment. Of het nu mannen, vrouwen of baby's zijn - we hebben de juiste keuze in verschillende shirts voor elke verjaardag. Lange mouwen, als T-shirt, als poloshirt of ritsjack - u heeft de vrije keuze hoe kleding voor uw verjaardag eruit moet zien. Natuurlijk hebben we Happy Birthday T-Shirts voor het kinderverjaardagfeestje voor het verjaardagskind en natuurlijk hebben we ook de kinderverjaardagshirts in ons assortiment.


U vindt bij ons ook kleine souvenirs van uw verjaardag bij ons

Naast de shirts, die u ook naar eigen wens kunt ontwerpen, hebben we ook andere verjaardagsartikelen, bijvoorbeeld als cadeautje ter herdenking van uw verjaardag. Deze omvatten caps en caps, tassen of mokken, muismatten, kussenslopen, knopen en gymnastiektassen. Naast de verjaardagsshirts kunnen de kleintjes ook speciaal gekleed gaan met originele babypakers, jachtmouwen met lange mouwen of babybibs op hun verjaardagen. De keuze voor de jarige uitrusting is enorm groot en zelfs keukenschorten kunnen gebruikt worden als een klein cadeautje om het verjaardagskind aan deze bijzondere dag te herinneren. De artikelen kunnen door uzelf ontworpen worden en u kunt uw eigen ontwerpen maken, zodat u zelf de originele artikelen voor uw verjaardag kunt printen. Met de verjaardagsartikelen krijgt elke verjaardag de finishing touch.