klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen

Verjaardag T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 24,95 € 12,00
1234...15

Klanten recensies Recensies

21 Recensies 4,3/5

06-08-2017  van  F.B.

prima

08-06-2017  van  M.A.

maat klopt

08-06-2017  van  M.A.

maat ook in orde

Meer weergeven

Verjaardag T-shirts van Shirtcity

Of het de eerste of de negentigste verjaardag is dat maakt niet uit bij het vieren want elk verjaardag is een bijzondere gebeurtenis. Hierbij horen natuurlijk ook de passende geschenken die natuurlijk niet liefdeloos mogen zijn. Een geliefde wordt geëerd met geschenken die voor hem een persoonlijke betekenis hebben. Zoals bijvoorbeeld een grappige verjaardag T-shirts, die perfect bij deze gebeurtenis passen. Shirtcity heeft voor deze gelegenheid een reuze voorraad aan speciale verjaardag T-shirts. Bij Shirtcity maakt het niet uit of het de achte of de tachtigste verjaardag is, voor elke verjaardag vind je zeker de passende T-shirt. 

T-shirts voor een verjaardag zijn ideaal, als U zelf die verjaardags-T-shirts ontwerpt

Er is niks beter dan een geschenk te krijgen voor je verjaardag die zo persoonlijk gemaakt is. Op deze manier kan je echt aantonen dat jij jouw geliefden echt kent. Zo een perfecte cadeau kunnen verjaardags-T-shirts zijn. De portal Shirtcity biedt je talrijke verjaardag T-shirts aan die bij elk leeftijd en gelegenheid passen. veeltalige motieven en grappige slogans zullen zeker ervoor zorgen dat jarige een lach in zijn gezicht krijgt. Je kunt ook kiezen voor een sarcastische slogan die dan voor meer ambiance zorgt. Indien jij de T-shirt zelf ontwerpt zoals de gastgever zeker meer vreugde hebben aan zijn geschenk. Bij Shirtcity heb je ook deze optie. Het moet niet altijd een klassieke T-shirt zijn die jij als cadeau aan je geliefden heeft. Waarom ook niet een Zip-Hoodie in plaats van een verjaardag T-shirts. Er zijn ook verjaardags-slabeetjes of verjaardag rompertjes die je kunt personaliseren met een motief en/of tekst. Hiermee zul je ook vers gewordende ouders gelukkig maken. Bij Shirtcity kan je zelf jouw verjaardag T-shirt  ontwerpen en daarvoor je eigen ideeën gebruiken, hiervoor bestaan er geen grenzen. Overtuig jezelf! Individuele verjaardag T-shirts in plaats van de massa geproduceerde goederen, dit maakt iedereen gelukkig en het maakt niet uit hoe oud de jarige wordt.

Maak je geliefden gelukkig met verjaardag T-shirts

Met Shirtcity kan je vlug en eenvoudig je passende verjaardag T-shirts zelf ontwerpen. De bestelling procedure is heel eenvoudig en het portal is klantvriendelijk. Als eerste kies je het product uit en dan het motief. Je kunt ook heel klassieke verjaardag T-shirts ontwerpen die uit 100% katoen bestaan. Er is ook keuze aan andere producten zoals hoodie, vest,  shirtkleed, basecap of bierpul.  Slabbetjes en rompertjes die met een eigen motief ontworpen worden, passen heel goed bij de eerste verjaardag van een kind. Voor je geliefde heb je een alternatieve cadeau indien je voor een string-tanga. Als jij jou gewenste product hebt gekozen dan kan je nog de kleur daarvan kiezen voor je het motief uploadt om je verjaardag T-shirt zelf te ontwerpen. Of het een foto is of een zelf getekende designs je hebt geen grenzen indien die de Copyright rechten schenden. Als je een goede slogan boven of onder het ontwerp plaatst, geeft meer nadruk aan de gelegenheid. Voor je de bestelling afsluit kun je natuurlijk ook de drukmethode waarmee het motief op je T-shirt wordt gedrukt, kiezen tussen flex, flock, direct of digitaal. Nu noch allen vlug de maat kiezen en je bestelling is klaar. In een paar dagen is dan de verjaardag T-shirts voor je geliefden bij jou thuis.

 

Aanmelden