klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Verjaardag Truien met capuchon


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
1234...16

Klanten recensies Recensies

59 Recensies 3,8/5

Elly v.
12-07-2019
"Ik heb nog steeds geen product ontvangen dus kan niets zeggen over de kwaliteit "
Gabrielle P.
29-05-2019
"ik vind de prijs van t tshirt te hoog...het katoen is van een zeer matige kwaliteit...niet rekbaar en de prijs kwaliteit is niet in balans hierdoor"
Suzanne v.
27-05-2019
"Product is helemaal naar wens."
Meer weergeven

Verjaardagse capuchon truien met verschillende motieven

De verjaardag is dat op een dag van het jaar wanneer alles om je heen draait. Met onze verjaardags hoodies kunt u de hele wereld laten zien dat u een jaar ouder bent. De toppen zijn perfect voor verjaardagsfeestjes. De modellen van Shirtcity inspireren met grappige motieven en humoristische gezegden. In onze winkel kunt u ook stijlvolle geboortejaar hoodies bestellen. Ze laten zien hoe oud je bent. Shirtcity biedt jarige hoodies voor zowel vrouwen en mannen als voor kinderen. Zo kunt u uw hele familie aankleden. De hoodies zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus u kunt er zeker van zijn het juiste model voor uw smaak te vinden. Shirtcity maakt gebruik van moderne drukprocessen, zodat de motieven knapperig en scherp zijn, waardoor een sensatie in heldere kleuren ontstaat.


T-shirts voor speciale dagen

Voor andere belangrijke dagen van het jaar kunt u ook de bijpassende T-shirts bestellen bij Shirtcity. Zo kunt u bijvoorbeeld romantische Valentijnsdag T-shirts bestellen voor u en uw schat in onze winkel. Onze Vadersdag T-Shrits zijn gewoon iets voor alle trotse vaders. De toppen zijn ook perfect als geschenk voor Vadersdag. Je kunt ook je eigen kleding maken bij Shirtcity. We drukken t-shirts, capuchons en nog veel meer. Kies het model naar keuze in uw favoriete kleur en upload uw ontwerp. Dan kun je een grappig gezegde toevoegen. Shirtcity print het shirt voor u af en levert het thuis. Natuurlijk, zelf ontworpen verjaardag shirts of hoodies zijn natuurlijk ook een geweldig cadeau. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw eigen individuele kleding.