klantenservice +49 (0)731 4037036
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Verloving T-shirts


Klanten recensies Recensies

1 Recensie 4,0/5

Kristof D.
07-08-2019
"Het t-shirt was donkerblauw en de tekening/letters grijs waardoor dit niet goed tot uiting kwam. Misschien bij donkerblauw fellere kleur van bedrukking mogelijk maken. "

Engagement T-shirts als teken van solidariteit

U bent onlangs betrokken geraakt en wilt uw geluk tonen aan de hele wereld? Geen probleem, Shirtcity maakt deze wens voor u waar, want bij ons vindt u grappige engagement T-shirts die uw speciale verbinding weer goed afsluiten. Onze T-shirts tonen gelukkige koppels, symbolen van liefde of humoristische uitspraken. Je kunt jezelf niet zo serieus nemen of je liefde voor elkaar bevestigen met romantische motieven. Het is aan u om te beslissen welke variant u wenst. Ontdek het brede aanbod in Shirtcity en profiteer ook van de eersteklas materiaalkwaliteit in onze winkel. De shirts zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en overtuigen door hun klassieke pasvorm, zodat ze op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden.


T-shirts rond het trouwthema

Een huwelijk is veel meer dan een engagement. Daarom vindt u bij Shirtcity ook leuke Vrijgezellinnenafscheid T-shirts, waarmee u de laatste avond van uw vrije tijd echt kunt genieten. Natuurlijk bieden we ook de mannelijke tegenhanger, in de vorm van bachelor party t-shirts. Als je eindelijk ja hebt gezegd, kun je ook de romantische pas getrouwde T-shirts uit Shirtcity pakken of je liefde laten zien met onze trouwring. De Just getrouwd en Engagement T-Shirts uit Shirtcity zijn ook een geweldig cadeau-idee. Als je iemand in je kring van kennissen hebt die net betrokken is geraakt, geef ze dan gewoon een van onze humoristische T-shirts. Ik weet zeker dat het goed naar beneden zal gaan. Het cadeau wordt nog persoonlijker als je je eigen t-shirt ontwerpt. U kunt bijvoorbeeld de namen van de verloofden op het shirt afdrukken.