klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Verpleegster T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
12

Klanten recensies Recensies

3 Recensies 3,3/5

Cynthia V.
06-08-2017
"Tas is prachtig, kleuren zijn in het echt precies hetzelfde als op de website weergegeven. Letters zijn duidelijk leesbaar, mooie techniek de stoffen letters. Plaatjes zijn duidelijk en leuk. Kortom een super mooi product om cadeau te geven. "
Pauline K.
26-06-2016
"Op de website heb ik alleen T shirts besteld die daar staan afgebeeld. Niets aan veranderd. Volgens de Nederlandse wet heb je recht om iets terug te sturen of te ruilen. Bij Shirtcity niet. Ze houden zich niet aan de Nederlandse wet en van service hebben ze nog nooit gehoord. Dames maten wijken erg af van de gebruikelijk norm. Was al een paar jaar klant, bestelde heren shirts, uiteraard ga ik nu nooit meer wat bestellen. Ben mijn geld kwijt en zit met shirts die niet passen."
Erik D.
05-09-2013
"Prima"

Verpleegster T-shirts in verschillende designs

De humoristische T-shirts van Shirtcity zijn niet alleen geschikt voor opgeleide verpleegkundigen. Zelfs alle vrouwen en meisjes die goed voor iemand zorgen kunnen met de grappige toppen humor tonen. Daarnaast worden de T-shirts ook goed ontvangen op feestjes of carnaval. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in briljant wit, passend bij het ziekenhuis. Vaak zijn ze voorzien van rode letters en rode motieven. Deze signaalkleur valt onmiddellijk op. Shirtcity biedt vrouwelijke modellen voor vrouwen met een pasvorm op maat en hoog draagcomfort. Voor de mensen van de schepping zijn er natuurlijk coole Dokter T-shirts of gynaecologen T-shirts. U kunt kiezen uit alle gangbare maten, dus u zult zeker het juiste model voor u vinden. Een T-shirt verpleegster is geschikt voor vele gelegenheden. U kunt het in uw vrije tijd dragen en combineren met comfortabele jeans en sneakers. Met een geplooide rok en pompen kunt u een sexy party look creëren.


Verpleegkundige creëer je eigen T-shirts

Onze T-shirts worden gekenmerkt door eersteklas afwerking, een prettig draagcomfort en creatieve ontwerpen. Het kan natuurlijk gebeuren dat onze geprefabriceerde modellen niet het juiste motief voor u hebben. Dat maakt niet uit. Want wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen en individuele T-shirt voor verpleegkundigen te maken, waaraan u zelfs uw eigen naam kunt geven. U kunt een afbeelding van uw keuze uploaden en een persoonlijk bericht schrijven over het onderwerp ziekenhuis. Shirtcity print het shirt voor u af en levert het thuis. Naast t-shirts kunt u ook veel andere kledingstukken laten bedrukken en coole chirurgische ritsjassen laten maken. Shirtcity is ook het juiste aanspreekpunt voor vele andere evenementen en onderwerpen. Uw A-niveaus staan op het punt om te worden afgestudeerd en u en uw niveau zal moeten krijgen een individuele graad in T-shirts met uw motto? Dan bent u op de juiste plaats!