klantenservice +49 (0)731 4037036
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Vlag T-shirts


T-Shirt van de dag
€ 23,95 € 19,00
1234...11

Klanten recensies Recensies

7 Recensies 4,1/5

Jolanda N.
06-09-2019
"Het product zag er keurig uit. De gedrukte tekst (belettering) was prima."
Bas B.
22-08-2019
"Het product bevalt goed. Stevige mok, ligt goed in de hand. Print lijkt ook van goede kwaliteit."
Robert P.
25-07-2019
"Prima kwaliteit voor een goede peijs"
Meer weergeven

Show Flag - met vlag T-shirts

Nationale trots is uit - zeggen ze. In werkelijkheid is dit niet waar. Velen van ons zijn trots op waar ze vandaan komen - en willen dat laten zien. Wij maken dit voor u mogelijk: met een bedrukte vlag op T-shirts.


Vlag tonen: In vele variaties

In onze online shop bieden we alle mogelijke vlaggen aan op T-shirts - van Ierland tot Oezbekistan. Harry Potter fans kunnen zelfs een Hogwarts T-shirt dragen. De afdrukken zijn vrij eenvoudig met een vlag in vierkante vorm maar ook in de contouren van het betreffende land. Zijn zeer bijzondere liefde voor een land is te zien met een hartvormige vlag. De meeste van onze landenvlaggen zijn ook verkrijgbaar in wapenschilden en met een elegante naam van het land eronder gedrukt. Wanneer u naar het buitenland reist, kunt u onze "Made in"T-shirts gebruiken om duidelijk te laten zien waar u vandaan komt of om sympathieën te winnen met een vlag van de vakantiebestemming. Naast landvlaggen en wapenschilden kunt u hier ook Europa T-shirts kopen. Laat ook zien dat u er trots op bent om EU-burger te zijn in het koude seizoen, wanneer t-shirts niet langer aan de buitenkant worden gedragen met onze EU-hoodies. Een ander alternatief, en een alternatief dat het hele jaar door duurzaam is, zijn onze gymtassen van de EU, die een teken van solidariteit in Europa zijn.


Steun uw eigen team

Met een van onze World Cup t-shirts kunt u iedereen duidelijk laten zien tot welk team uw support behoort - bijvoorbeeld tijdens een publieke bezichtiging. Onze T-shirt motieven zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en in alle gangbare maten tussen S en 3 XL. U kunt onze T-shirts ook aanpassen, bijvoorbeeld door extra tekst of foto's toe te voegen. Wij bieden niet alleen een hoge T-shirtkwaliteit en hoogwaardig, duurzaam drukwerk: onze T-shirts zijn ook verkrijgbaar tegen goede, lage prijzen, maar ook supersnel dankzij onze bijzonder korte levertijden.