klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen

Vrijgezellenfeest T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
€ 24,95 € 12,00
123

Klanten recensies Recensies

13 Recensies 3,5/5

20-07-2017  van  j.s.

super

10-07-2015  van  C.M.

ik heb het shirt nooit ontvangen.

10-07-2015  van  C.M.

ik heb het shirt nooit ontvangen.

Meer weergeven

Vrijgezellenavond T-shirts - de blikvanger op een grote Party

Vrijgezellenavond T-shirts zelf ontwerpen - grappige ideeën voor de team

Dit is één van de leukste feesten in het leven van een man en zou voor altijd in de herinneringen blijven. Het vrijgezellenfeest is een highlight voor het huwelijk. Met gemengde gevoelens kijk men uit naar de trouwdag maar ervoor moet men nog één keer deftig vieren. En natuurlijk mogen  de Vrijgezellenfeest T-shirts niet ontbreken want die zijn een heel goede blinkvanger. Deze T-shirts zijn niet alleen voor de bruidegom bedoelt, de andere leden van de team kunnen die ook dragen. Op deze manier kan je op het eerste ogenblik tonen wat voor team jullie zijn. Het ontwerpen van de Vrijgezellenfeest T-shirts zorgt voor veel plezier en men kan ook tot een individueel resultaat komen. De meeste mannen hebben al een voorstelling van de Vrijgezellenavond T-Shirts in hen  hoofd. De perfecte Vrijgezellenfeest T-shirt zou grappige, fel, kleurrijk en een beetje provocerend moeten zijn. Onbeschaamde spreuken zijn de blikvangers en zorgen bij de anderen voor een glimlach. Bij het ontwerpen van de Vrijgezellenfeest hebben de jongens carte blanche. Mag er een duidelijke uitspraak gebruikt worden? Mag de bruidegom een beetje bloot zijn? Gebruiken wij bij het ontwerpen van de Vrijgezellenavond T-shirt een persoonlijke spreuk? Bij Shirtcity heb je verschillende mogelijkheden. In weinige stappen wordt een gewone Basic T-shirt tot een perfect opvallende stuk omgetoverd. Met zo een individueel stuk kan het avontuurtje beginnen. Een avontuur die uit party, plezier, vrienden en alcohol bestaat maar waar er ook momenten van herinneringen zijn die het vrije verleden terugblikken. Kortom dienen de Vrijgezellenfeest T-shirts ervoor om de verandering aan die vrijheid aan te tonen.

Vrijgezellenfeest T-shirts: Toffe T-shirts designs ontdekken

Zelf creatief worden? Wat is er dan beter dan je eigen Vrijgezellenavond T-Shirt te ontwerpen? Deze leuke shirts mogen niet ontbreken als verrassing voor de bruidegom. Deze shirts mogen dan zeker opvallen. Ze zijn niet alleen leuk voor op het feest, die zullen later ook herinneringen van je onvergetelijke avond naar boven brengen. Het klinkt misschien heel ingewikkeld om een Vrijgezellenavond t-shirt te ontwerpen, maar dat is het zeker niet. Bij Shirtcity heb je het perfecte T-shirt in drie stappen.

1. Kies het product dat je wilt ontwerpen (er zijn ook truien voor de koude dagen)

2. De kleur, het motief en/of tekst kiezen en op het bovenstukje plaatsen

3. Het Vrijgezellenavond T-Shirt bestellen

Iedereen die het Bachelor Party organiseert, zou eigenlijk aan het ontwerp van het Vrijgezellenfeest T-shirt meewerken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Er zijn verschillende mogelijkheden om het Vrijgezellenavond T-shirt te ontwerpen. Het kan heel gewoon met een beeld gemaakt worden. De combinatie van een beeld en persoonlijke spreuk is het meest geliefde ontwerp. Bij Shirtcity zij er geen grenzen aan de fantasie gelegd en er kunnen verschillende toffe ideeën gebruikt worden. Het aller belangrijkste is dat het plezier al bij het ontwerpen begint!

Aanmelden