klantenservice +49 731-403 70 37
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Vrijgezellinnenafscheid T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
123

Klanten recensies Recensies

7 Recensies 3,6/5

20-07-2017  van  j.s.

super

10-07-2015  van  C.M.

ik heb het shirt nooit ontvangen.

08-08-2014  van  Y.Q.

Leuk idee, alleen de verzenden is te laat, wij kunnen niet meer gebruiken, vind ik beetje jammer. Maar heel goed ontwerp van jullie.

Meer weergeven

Bachelorette party T-shirts met grappige motieven en spreuken

De bachelorette party is een van de belangrijkste gewoonten in de aanloop naar een bruiloft. Op deze bijzondere dag, de bruid verlaat de wereld van de bachelorette en symbolisch maakt een laatste keer met haar beste vrienden. De afgelopen jaren is er ook een nieuwe gewoonte ontstaan. Bij een vrijgezellenfeest dragen de dames steeds vaker bijpassende T-shirts. Alleen het T-shirt van de bruid is anders dan de anderen. U kunt dergelijke bachelorette party t-shirts bestellen bij Shirtcity. Wij bieden u een breed scala aan grappige modellen. De T-shirts overtuigen door hun vrouwelijke look en verschijnen vaak in kleuren als roze of roze. Maar zelfs volledig normale kleuren zijn mogelijk. De T-shirts overtuigen ook door hun uitstekende afwerking en hoog draagcomfort. Kies het juiste model voor uw bachelorette party online of creëer uw eigen individuele t-shirt.


bacheloretteparty ontwerp uw eigen shirts

Sommige vrijgezellenmeisjes moeten zeer individuele T-shirts dragen. Gelukkig is er een Shirtcity. Hier kunt u uw eigen t-shirts ontwerpen volgens uw ideeën en de bruid verrassen met grappige insiders. Daarmee krijgt u alle vrijheden. U kunt niet alleen de kleur van het t-shirt kiezen, maar ook uw eigen ontwerpen uploaden en op het t-shirt laten drukken. De namen van de deelnemers van het kippenfeest en de datum kunnen ook op het T-shirt blijven staan. Shirtcity neemt de druk voor u over en levert de afgewerkte shirts op tijd bij u thuis. Als het feest zou moeten plaatsvinden in de winter, neem een kijkje op onze vrijgezellin truien met capuchon.. Knuffel bruids- en bruidegom truien met capuchon. en pas getrouwde T-shirts zijn beschikbaar voor na de bruiloft. Daarnaast biedt Shirtcity een ruime keuze aanverloving T-shirts. Kijk rustig rond en laat u inspireren door de humoristische ideeën.