klantenservice +49 (0)731 4030 0458
meer dan 15 jaar ervaring
veilig online winkelen
4.6/5 > 9000 Recensies

Zeiler T-shirts


T-Shirt van de dag
Aanbieding eindigt in
12

Seeman T-Shirts - grote motieven voor zeeberen

Wat een echte zeiler is, wil hij op het land herkend worden. U houdt van zeilen, motorboot varen, roeien met de boot? Of bent u zelfs een zeeman of zeevarende van beroep? Dan vindt u hier de trendy shirts en jassen van onze grote Seemann T-shirts.


T-shirts voor liefhebbers van de volle zee

In alle maten worden T-shirts met populaire zeemansdrukken gepresenteerd. Er zijn foto's zoals ankers, kompassen, schepen, stuurwielen, zeemans- en kapiteinafdrukken voor grote en kleine zeeberen. U kunt elk ontwerp creatief bewerken met de opties aan de linkerkant van de afbeeldingen. De afbeelding of onderschrift kan worden gedraaid, verplaatst of verkleind. Extra foto's of bijschriften kunnen worden toegevoegd, het logo van de zeilclub of roeiclub. Het is niet mogelijk om t-shirts te bestellen met de mooie zeemansmotieven, maar ook ritsjacks, tank tops, sweatshirts of truien. De T-shirts voor vrienden van de scheepvaart kunnen ook worden besteld in grotere oplages met logo voor de hele sportclub. De prachtige zeemansmotieven zijn ook een geweldig cadeau.


Motieven voor verschillende beroepen

Naast de matroos bieden wij ook prints van motieven voor bakker, boer en diverse beroepen truien met capuchon, tuinman's t-shirts en accessoires. Maar misschien heeft u uw eigen ideeën over T-shirt ontwerp voor professionele motieven zoals de matroos of andere beroepen? Geen probleem. In plaats van de vele afgebeelde motieven kan elk T-shirt ook naar eigen wens bedrukt worden. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste afbeeldingen uploaden en/of een onderschrift invoeren. Uw persoonlijke creatie wordt snel afgedrukt. Kijk rond en kies voor stijlvolle bovenkleding of accessoires voor het volgende zeil-, roei- of surfseizoen. Vooral de prachtige zeiler T-shirts zijn de ideale outfit voor een vakantie aan zee met al het watersportplezier dat er wordt aangeboden. Ontwerp trendy, chique bovenkleding volgens uw eigen ideeën of bestel het grote motief hier van de zijkant.